Příspěvky uživatele - 68.204

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Lze ještě sázet?, 16.11.2011
Děkuji moc, zeminu doplníme a přidám trochu kompostu. Petra
Postřik na rajčata, 7.7.2011
Prosím, je nějaký postřik proti plísni na rajčta, který se dá aplikovat ještě nyní? Na to, který mám doma, je uvedeno, že po aplikaci se nesmí 21 dní konzumovat - do té doby ale rajčata určitě už začnou dozrávat... Děkuij Petra
Jakou zeleninu na volné záhony?, 7.7.2011
Všem moc děkuji. Zkusím ten květák, karotku, špenát. Petra
Lze ještě sadit brambory?, 13.5.2010
Díky moc. Už mám nasazený celer, kedlubny, salá, cukety a nachystáno asi 15 rajčat, ty chci nasadit o víkendu. Ale když slejduju předpověď počasí, tak asi na to vlítnu ještě dnes. Na zbytek teda zkusím nasadit brambory, snad něco vyroste. Prosím... celý příspěvek >
Jak na angrešt?, 10.5.2010
Dobrý den, chtěla bych nasadit angrešt, jsem začátečník, může mi někdo napsat, jak je pěstování náročné, za jak dlouho se dočkám porvní úrody a poradit vhodnou odrůdu? A kdy se vlastně sadí? Děkuji Petra
Jak Vám přezimovala levandule?, 21.4.2010
já mám jen jednu, ostříhala jsem asi před 2 týdny, je zatím suchá, čekám, jestli se zazelená...
Ibišek venkovní, 21.4.2010
Dobrý den, už vám orašily venkovní ibišky? Díky Petra
Je už vhodná doba na verikulaci?, 22.3.2010
tak to nechám na přírodě... on ten trávník vypadal dost mizerně už minulý rok, tak uvidíme. Předpokládám, že paní, která tam bydlela, než jsme dům koupili (špatně chodící důchodkyně) nějakou extra péči nedělala. Ale snad se to vzpamatuje. Na komplet... celý příspěvek >
Je už vhodná doba na verikulaci?, 19.3.2010
Dobrý den, koupili jsme před 2 lety dům se zahradou. Trávník je ve špatném stavu, ty 2 roky jsme dělali na domě a tak dost chátral, navíc se tam občas pohybuje náš pes. Prosím, už můžu udělat vertikulaci? Četla jsem něco i o pískování - můžete mi... celý příspěvek >
Ibišek, 23.7.2009
dobrý den, já jsem tady na totéž nedávno ptala v jiném příspěvku, minulý rok mi ibišek nádherně kvetl(máme tříbarevný), letos má hromadu poupat ale kvete málo a rychle opadává. Zkuste pohnojit krystalonem nebo cereritem. Ale možná je prostě jen... celý příspěvek >
Kdy sázet trvalky?, 20.7.2009
děkuji za rady. Ještě mám jeden problém, nějak divně mi kvete venkovní ibišek. Poupat má moře, ale kvete málo a květy rychle opadají. Čím by to mohlo býT? Jaké je nejlepší hnojivo a jak často ibišek hnojit?
Kamínky, 22.6.2009
Zdravím, já nakupuji ve velkoskladu stavební firmy, určitě v okolí nějakou takovou firmu najdete. Kubík (1,7t)  vyjde na cca 350 Kč.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika