Příspěvky uživatele - 220.78

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Postřik, 25.9.2010
Dobrý den, na lístcích jabloní, hrušní a švestek mám červené skvrnky, také na broskvoni a meruňce, vysadila jsem vloni na podzim a některé lístky se mi krabatí. Kdy a čím mám provádět postřk?
Rybíz, 24.9.2010
Moc děkuji za cenné rady a nevíte kdy je lépe provést postřik proti mšicím? Teď na podzim nebo raději na jaře? Děkuji Petra
Rybíz, 23.9.2010
Dobrý den, na rybízu se mi krabatí listy a některé keře mají nahoře na listech jakoby trochu bílou plíseň, prosím poraďte.
Červenohnědé tečky na listech, 29.4.2010
Dobrý den, na podzim jsem zasadila hrušiň Dicolor a teď už má lístky, na nichž se tvoří červenohnědé tečky, co to může být a co mám dělat? Prosím o radu, jsem začátečník.
Foto meruňky - je uschlá?, 19.4.2010 Obsahuje fotku
Nešla mi vložit fota...
Foto meruňky - je uschlá?, 19.4.2010
Dobrý den, na podzim 2009 jsem zasadila meruňku a broskev a také hrušeň a slívu. Na konci února jsem - už vím že naprosto špatně - ostřihala. Hrušeň a Slíva raší, broskev a meruňka jsou na tom viz foto. Okolo tady Meruňky kvetou, jsme cca 400m n. m.
Jak poznám, že meruňka žije?, 17.4.2010
Děkuji za odpověď, studovala jsem, kdy střihat a byly tady různé názory, ale u meruňky někdo radil právě v době vegetačního klidu, no uvidíme, zatím ani u jednoho nic neraší, kdežto jabloň, hrušeň a slíva, které jsem zasadila a ostřihala ve stejnou... celý příspěvek >
Jak poznám, že meruňka žije?, 15.4.2010
Dobrý den, na podzim jsem vysadila meruňku velkopavlovickou a broskvoň, na konci února jsem zkrátila - větvičky byly vevnitř zelené, takže stromky byly živé. Teď ještě nemají pupeny, vypadjí zaschle, jak poznám, že je stromek živý a kdy začne... celý příspěvek >
Co dělat s meruňkou, která byla vysazena na podzim, 2.2.2010
Dobrý den, v říjnu jsem vysadila Velkopavlovickou meruňku, stromek byl vysoký cca něco kolem 1,5 - 2 m a koruna celkem košatá. Kupovala jsem v zahradnictví, měla štítek, kořeny mi zakrátili při koupi. Stejně tak jsem kupovala broskvoň, hrušeň a... celý příspěvek >
Jacobinia carnea, 20.8.2008
Přes léto jsem rostlinu dala na jižní balkon, denně zalévala a občas přihnojila. Když jsem ji měla doma, nekvetla, odzdola opadávaly listy, takže to bylo opravdu koště. Přes léto na balkoně má krásné tmavě zelené listy. odzdola obrostla a má spoustu... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika