Příspěvky uživatele - 206.2

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Pohnojit ještě teď kanadské borůvky?, 20.10.2013
Před několika dny jsem k borůvkám kanadským, které dobře prospívají asi 6 letým přiložila několik kbelíčků pilin. Nevím zda jsem jim neublížila.Prosím poraďte.
Krtek, hryzci - jak obnovit zničený trávník?, 15.2.2011
Přesně stejný problém řeším nyní i já. Trávník na zahradě je jak měsiční krajina připadá asi 20 krtin na 1 ar.Prosím poraďte co s trávníkem a jak znepříjemnit pro tento rok pobyt krtkům.Děkuji předem za radu.Marie.
Česnek a plevel, 15.10.2010
bylo mi doporučeno před výsadbou česneku použít dusíkaté vápno a nechat alespoň 14 dnú před výsadbou. Má někdo z vás zkušenosti? Mám k výsadbě pravý český paličák a nerada bych to pokazila.Čekám odpověď.
Papriky F1, 27.5.2010
Pěstuji papriky ve foliáku a v těchto dnech začínají opadávat spodní lupeny u všech zasazených paprik.Prosím poraďte co dělám špatně.Při přesazení jsem požila pod papriky koňský hnůj a malé množství lignohumátu
Petunie - jak docílit pěkného růstu a bohatost květů?, 15.4.2010
Přesně toto se stává každým rokem i mě.Jsem zvědavá na radu
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika