|
Příspěvky uživatele - 139.182
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Invaze mšic, 10.6.2010 Stejné zkušenosti. Zkusila jsem na radu zdějšího fora natřít kmene stromů nevysýchajícím lepidlem, ochránci mšic - mravenci už nelezou, nastoupily slunéčka a mají co dělat. |  | Třešeň a černé mšice, 31.5.2010 Na nových výhoncích třešně se nám objevily černé mšice. Myslíte, že když necháme působit jenom přirozené predátory (sluníčka a pod), třešeň přežije? Jaký může nastat katastrofický scenář? Myslela jsem, že nasadím nejakou chemii, ale soused má... celý příspěvek > |  |
|  | Černý bambus, 15.4.2010 děkuji |  | Černý bambus, 15.4.2010 Má prosím Vás někdo zkušenosti s černým bambusem? Musí se na jaře ostříhat jako okrasné trávy? Děkuji. |  | Přeroubování arónie, 2.3.2010 já se v tom nevyznám, jak zjistím, zda měl na zahrádce původní majitel jeřáb nebo aronii? Je to keř vysoký asi 3 m. |  | Vaše zkušenosti s prodejci rostlin, 17.2.2010 zatím tady nikdo nespomenul zahradnictví Krulichovi. Mají i skleník, nádherné rostliny a za rozumnou cenu. Doporučuji! |  | Topolovka, 19.11.2009 Poraďte prosím. Mám na topolovce na zimu odstranit všechny přízemní listy? Je na nich rez, nepomohl ani postřik na jaře. Děkuji za nápady. |  | Slezová růže, 5.8.2009 má z Vás někdo slezovou růži bez rzi a jak na to? Začátkem vegetace jsem použila 3x Baycor a žáden výsledek.
děkuji |  | Časopis o zahradě, 4.8.2009 máme okrasnou zahradu a proto dávám přednost Floře na zahradě |  | Jak zakryt komposter?, 16.7.2009 my máme kolem kompostéru bambus, je pravdou, že v zimě jsou tam jen suchá stébla, ale taky to má svou atmoséru ahlavně, roste rychle |  |
|  | Mech na kamennem soklu, 13.7.2009 a proč ho chcete zničit, udělějte z mechu přednost, když tam roste, znamená, že má na to podmínky. Když ho na soklu nechcete mít, je třeba dát sokl na slunce. |  | Stavební povolení, 29.6.2009 v každém městě je to ináč proto, že jedině příslušný SÚ zná místní podmínky
a co Vám konkrétně SÚ řekl, když tvrdíte, že neví |  | Stavební povolení, 29.6.2009 Vážený Petře, když tomu nerozumíte, tak raději neraďte:
- vodní dílo je taky stavba a povolování podléhá stavebnímu zákonu
- termín drobná stavba zákon nezná, na ohlášení potřebujete zpracovat projektovou dokumentaci (nepostačí náčrt)... celý příspěvek > |  | Alcea rosea - Slézová růže, 24.6.2009 já ji pěstuji u Poděbrad, taky jsou na stanovišti asi 6 let. Vysévají se a pak je přemísťuju na trvalé místo. Na zimu nepřikrývám a ani nepřihnojuji. Minulý rok jsem měla všechny listy od rzi, toho roku zas listy žere nejaký černý skákavý brouk. |  | Rostlinky do schránky - prosím o reference, 28.5.2009 objednávala jsem jedině hyacinty, byla jsem nadmíru spokojena, i když si myslím, že ceny mají vyšíí než je "zvykem" |  |
 |
|
|
|