|
Příspěvky uživatele - 31.196
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
1. výpal ma barvu jako Glacidet - modrozelenou, 10.6.2010 Ahoj, stačí když dáte do kotla vodu a 2 deci octa, normálně provedete destilaci.Funguje to.Dělám to pokaždé když mě stojí kotel. dýl jak3 dny.Zdravím všechny. |  | Destilát z kukuřice, 13.4.2010 Prosím, má-li někdo přesný návod, ještě jsem s tímto nepracovala. |  |
|  | Destilát z kukuřice, 13.4.2010 Poradí mě někdo jak se vyrábí destilát z kukuřice.Dík.Dáša. |  | Protipořezový komplet Profesional II M, 18.3.2010 Ne nedělají. Je to škoda. |  | Protipořezový komplet Profesional II M, 16.3.2010 Zdravím, mám je, řežu v nich. Jsou pohodlné, dobrý střih a sedí.Uvítal jsem i velikost kalhot podle výšky a obvodu pasu.S výrobcem se dá přímo telefonicky domluvit o zaslání na dobírku, a navíc lze kombinovat různé velikosti - kalhoty / blůza. Jinak... celý příspěvek > |  | Oprava prasklé nádrže, 20.2.2010 Záleží na tom jak a kde je prasklá. Já jsem řešil tento problém kdysi na mé bývalé HQ372XP. Spadl mě řetěz, zachycovač ho zastavil, ale bohužel zubem stačil udělat pod nalévacím otvorem palivové nádrže rýhu a dírku asi 1-2 mm. Benzín tama prosakoval... celý příspěvek > |  | Porisko sekery, 26.1.2010 Souhlasím s názorem o fermeži, ale od doby co jsem koupil Fiskarsku, tak nevím co je výměna topora.Cena je sice vyšší, ale pokud budete sekeru hodně využívat, neváhejte a obětujte ty peníze... |  | Destilační přístroj, 29.12.2009 Lidi, všechny Vás srdečně zdravím.Jsem moc ráda, že sem Vás našla.Dík za všechny příspěvky, dozvěděla sem semoc dobrých rad.Přeji hodně uspěchu při této krásné práci D. |  | Zkušenosti s odrůdou Malverina, 30.9.2009 Malverina je vitální úrodná odrůda, nevýhoda - vyšší obsah kyselin, při přezrávání zavadá třapina, padají hrozny. Víno neutrální, lehčí.sjua |  | Reva ve skleniku nerodi, 27.9.2009 Amatér má pravdu. Dalším důvodem může být zmrzání extrémně citlivé odrůdy - málo pravděpodobné, ale ve studeném skleníku možné. Pak může květy ničit především oidium, zkuste také řez na dlouhé tažně. Některé odrůdy při krátkém řezu neplodí. Při... celý příspěvek > |  |
|  | Lze vysazovat i na podzim?, 18.9.2009 Pokud neporušíte bal, můžete vysazovat kdykoliv. Pokud se vám náhodou rozesype, tak otrhejte pro jistotu ze sazenic listy a můžete v této době vysazovat také. |  | Drátovci v bramborách, 14.8.2009 Děkuji za odpověd, a to se tam dá na podzim nebo až na jaro.A myslíte si že to pomůže, máte stím zkušenost?Nebo jste to jen slyšel. |  | Drátovci v bramborách, 3.8.2009 Poradí nam někdo? Pěstujeme tak trochu ve větším množství brambory, a už druhým rokem se nam vyskytují v nových bramborách díry a zněkterých vykukují drátovci. Jak se jich zbavit v půdě? |  |
 |
|
|
|