|
Jak vybrat sněženky a bledule?, 1.6.2010 Jistě, že to není ekologický zločin, ale zkuste potkat nějakého šílence... ze své vlastní zahrady jsem si nesla kytičku sněženek a bledulí a hulákal na mě jak na lesy, že rabuji přírodu! Styděla jsem se a ani jsem se nebránila. Jen jsem rychle... celý příspěvek > |
 |
Pomozte určit jarní květinu, 1.6.2010 Není to kandík? Taky ho mám. |
 |
|
 |
Řebčík, 1.6.2010 Také mě zajímá, jak hluboko vsadit cibuli řebčíku. Myslela jsem, že ji mám dost hluboko. První rok vykvetly, ale od té doby nic. Cibule jsem vyndala a teď, co s nimi - jak hluboko je dát?Mám je mezi liliemi a tak než ony vykvetou, pěkně by to místo... celý příspěvek > |
 |
Nejchutnější rajčata, 3.5.2010 Afrikány mám kolem rajčat každý rok a plní svoji funkci ochrany na 100%.Dobré je mít u rajčat i celer a to jak bulvový, tak řapíkatý. S měsíčkem zkušenost nemám, ale myslím si, proč odcházet od zavedeného a osvědčeného. Navíc je to veselé a pestré. |
 |
Rajčata - prosím poraďte, 19.4.2010 Dobrý den, jsem téhož názoru jako paní Jiřina.Může se jednat o padání klíčních rostlin.Každoročně se mi to u několika kousků stane.Vysévám do obyčejné zahradní hlíny smíchané s perlitem.Je fakt, že použití Previcuru je bezva. Správně vás tam... celý příspěvek > |
 |
Výsadba jabloně, 19.4.2010 Mnohokrát děkuji za vaši zprávu a výsadbě. Podělím se s touto informací s ostatními zahrádkáři v osadě.Ještě jednou děkuji. Líba Budínská |
 |
Výsadba jabloně, 18.4.2010 Čekala jsem, že se z diskuze dozvím něco nejen o sázení jak, ale také kam. Jde mi o to, že jsem kdysi v časopise Zahrádkář četla, že se nemají jabloně sázet po jabloních a peckoviny po peckovinách atd. z důvodů vyčerpání půdy. Jelikož chci zasadit... celý příspěvek > |
 |
Prosim o urceni kere nebo stromu, 13.4.2010 Jo, pánové mají pravdu, taky ji mám. Mě kvete růžově. Vůůůně. |
 |
Co je to?, 13.4.2010 Mám dotaz - zná někdo dřínovec květnatý a dřínovec japonský? Kde se dá sehnat a jak rychke roste, Díky. |
 |
Co je to?, 13.4.2010 Ach jo... lusky rostli... omil... ta čeština tady dostává kapky!!!uxll |
 |
|
 |
Rajčata papriky - přihnojení, 23.3.2010 Když přepikíruji sazeničky, začnu zvolna hnojit Kristalonem Start. Každoročně jsou rajčata silná před vysazením do skleníku již 1.května a pak hnojím jednou týdně Kristalonem Plod a květ. Mám zapuštěnou pet lahev (dno uříznuté) hrdlem dolů ke... celý příspěvek > |
 |
Rajcata vysazena mezi kvetiny?, 23.3.2010 Ano, rajčata podsazená nízkými afrikány, bazalkou, ale i celerem víc prospívají. Zdena má pravdu! |
 |
Odrůda rajčete, 23.3.2010 Máte pravdu, Start F1 je jednička. Vracím se k němu po pár letech experimentů s jinými odrůdami. Taky byl dobrý Pedro F1 a žluté huštičkové - jako zpestření. |
 |
Pěstování rajčat, 23.3.2010 Nikdy jsem nic nestříkala a nic se nestalo. tedy, rajčata mám ve skleníku.Ono taky pokud stříkáte, tak si pozorně přečtěte návod - je tam napsaná ochraná lhůta, tzn. jak dlouho po postřiku pak nesmíte rajčata jíst.Takže nechávám to na přírodě. I ta... celý příspěvek > |
 |