|
Příspěvky uživatele - 214.135
|
|
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
|
Výsadba révy vinné, 16.4.2010 Bezvadné, pánové, všem moc děkuji. MH | | Papriky F1, 16.4.2010 Část paprik pěstujeme ve foliáku pro brzkou sklizeň, část venku na záhoně. Potravinářskou folii nepoužíváme, jen netkanou textilii na podzim, kdy je v noci už zima. Pod nepropustnou folií by se dobře dařilo plísním. Ani nám papriky všechny nestačí... celý příspěvek > | |
| | Minirůžičky - pěstování v záhonku?, 16.4.2010 Ano, uvidíte. My jsme sázeli všech osm květináčů hned po zakoupení, jednotlivé růžičky na rozsazování moc nebyly. Vy je máte starší, budou více prokořenělé. MH | | Lignohumát - plíseň, 16.4.2010 Proč? Když je to takový zázrak, třeby by podpořil růst např. vlasů. MH | | Minirůžičky - pěstování v záhonku?, 16.4.2010 Není zač. Také jsme měli v květináčku po čtyřech, nechala jsem je tak. Nejsou nijak vzrůstné, takže si nemohou konkurovat. Společně vypadají jako jeden kompaktní keřík. MH | | Výsadba révy vinné, 16.4.2010 Dávali jsme zakořenit do PET do pilin. S Agroperlitem zkušenosti nemám. Pane Mirku, nezkoušel jste to? V pilinách se mi zdálo příliš mnoho rosných kořínků. Prosím, poraďte.Ď.MH | | Minirůžičky - pěstování v záhonku?, 16.4.2010 Dobrý den. Nejsem odborník, jen popisuji, jak zahrádkařím já. Teď už bych ji nestříhala, když ji budete vysazovat až v červnu. Počítejte ale, že moc nepokvete a nebude vzhledná. Ale to vydržíte. Pokud byste ji dala na záhon teď, bylo by lépe ji... celý příspěvek > | | Zahrada den po dni. Co jste dnes dělali?, 16.4.2010 Dobrý den. To já jen trošku přeháním, aby řeč nestála. Ale otrávená už jsem. Přísada nás vytlačuje z bytu a při trošce nepohody zcela nekompromisně dává najevo, kdo je tady pánem: "když jsi hamižná, trp! ". Normálně už bývá na zahrádce, počítala... celý příspěvek > | | Zahrada den po dni. Co jste dnes dělali?, 16.4.2010 Já si zoufám.Už jsem celá zoufalá. MH | | Minirůžičky - pěstování v záhonku?, 15.4.2010 Zdravím. Stanoviště jako pro každou růži - sluníčko, žádný stín, aby netrpěla padlím. Vyndat z květináče do volné půdy a kompostu. Máme takto vysazených osm růžiček. Rostou bujněji než v nádobě, zjara a po odkvětu potřebují dobrý sestřih, aby hodně... celý příspěvek > | |
| | Roubování okurek na tykev, 15.4.2010 Tak teď jsem tedy zpanikařila. Také jsem nechala dvě původně podnože "na semeno", ale za nic si nedokáži vybavit, zdali jsem to nepopletla a jsou to skutečně t. fíkolisté. Odvezu je na záhumenek a budu čekat, co vyroste. Pro jistotu naseji další.... celý příspěvek > | | Cykas co se mu stalo?, 15.4.2010 Dobrý den.Já, když přesazuji, nehnojím. Z fotografií ale soudím, že jde spíše o popálení sluncem. Choulostivé rostliny ze skleníků dokáže popálit i přes záclonu. Než se otuží, potřebují rozptýlené světlo. Odstavila bych je z přímého svitu a dál... celý příspěvek > | | Jaké rostlinky do truhlíku na chatu do lesa?, 13.4.2010 Nechcete moc barevné, ale viděla jsem na lesní chatce truhlíky s lichořeřišnicemi. Jednoduché, ale moc se mi to líbilo.MH | | Pěstování rajčat, 13.4.2010 Přídavnou konstrukci máme pro podzimní nadkrývání paprik. Teď je tam jen takové směšné udělátko, ale zatím stačilo. U keříčkových rajčat jsou plody jak hrášky, tyčkové mají stonek jak můj prst, ale jsou naštěstí spíš dokulata. Ještě než půjdou ven,... celý příspěvek > | | Pěstování rajčat, 13.4.2010 Dobrý den. Včera jsem chtěla psát o sobotních problémech s foliákem.Jenže sdělení se mi zdálo hodně obsažné / jako ostatně moje mnohé/, tak jsem ho smázla. Dopoledne jsme otevřeli foliák, protože svítilo sluníčko. Jenže po poledni se přihnala... celý příspěvek > | |
|
|
|
|