Příspěvky uživatele - 214.135

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Výsadba révy vinné, 16.4.2010
Bezvadné, pánové, všem moc děkuji. MH
Papriky F1, 16.4.2010
Část paprik pěstujeme ve foliáku pro brzkou sklizeň, část venku na záhoně. Potravinářskou folii nepoužíváme, jen netkanou textilii na podzim, kdy je v noci už zima. Pod nepropustnou folií by se dobře dařilo plísním. Ani nám papriky všechny nestačí... celý příspěvek >
Minirůžičky - pěstování v záhonku?, 16.4.2010
Ano, uvidíte. My jsme sázeli všech osm květináčů hned po zakoupení, jednotlivé růžičky na rozsazování moc nebyly. Vy je máte starší, budou více prokořenělé. MH
Lignohumát - plíseň, 16.4.2010
Proč? Když je to takový zázrak, třeby by podpořil růst např. vlasů. MH
Není zač. Také jsme měli v květináčku po čtyřech, nechala jsem je tak. Nejsou nijak vzrůstné, takže si nemohou konkurovat. Společně vypadají jako jeden kompaktní keřík. MH
Výsadba révy vinné, 16.4.2010
Dávali jsme zakořenit do PET do pilin. S Agroperlitem zkušenosti nemám. Pane Mirku, nezkoušel jste to? V pilinách se mi zdálo příliš mnoho rosných kořínků. Prosím, poraďte.Ď.MH
Dobrý den. Nejsem odborník, jen popisuji, jak zahrádkařím já. Teď už bych ji nestříhala, když ji budete vysazovat až v červnu. Počítejte ale, že moc nepokvete a nebude vzhledná. Ale to vydržíte. Pokud byste ji dala na záhon teď, bylo by lépe ji... celý příspěvek >
Zahrada den po dni. Co jste dnes dělali?, 16.4.2010
Dobrý den. To já jen trošku přeháním, aby řeč nestála. Ale otrávená už jsem. Přísada nás vytlačuje z bytu a při trošce nepohody zcela nekompromisně dává najevo, kdo je tady pánem: "když jsi hamižná, trp! ". Normálně už bývá na zahrádce, počítala... celý příspěvek >
Zahrada den po dni. Co jste dnes dělali?, 16.4.2010
Já si zoufám.Už jsem celá zoufalá. MH
Minirůžičky - pěstování v záhonku?, 15.4.2010
Zdravím. Stanoviště jako pro každou růži - sluníčko, žádný stín, aby netrpěla padlím. Vyndat z květináče do volné půdy a kompostu. Máme takto vysazených osm růžiček. Rostou bujněji než v nádobě, zjara a po odkvětu potřebují dobrý sestřih, aby hodně... celý příspěvek >
Roubování okurek na tykev, 15.4.2010
Tak teď jsem tedy zpanikařila. Také jsem nechala dvě původně podnože "na semeno", ale za nic si nedokáži vybavit, zdali jsem to nepopletla a jsou to skutečně t. fíkolisté. Odvezu je na záhumenek a budu čekat, co vyroste. Pro jistotu naseji další.... celý příspěvek >
Cykas co se mu stalo?, 15.4.2010
Dobrý den.Já, když přesazuji, nehnojím. Z fotografií ale soudím, že jde spíše o popálení sluncem. Choulostivé rostliny ze skleníků dokáže popálit i přes záclonu. Než se otuží, potřebují rozptýlené světlo. Odstavila bych je z přímého svitu a dál... celý příspěvek >
Jaké rostlinky do truhlíku na chatu do lesa?, 13.4.2010
Nechcete moc barevné, ale viděla jsem na lesní chatce truhlíky s lichořeřišnicemi. Jednoduché, ale moc se mi to líbilo.MH
Pěstování rajčat, 13.4.2010
Přídavnou konstrukci máme pro podzimní nadkrývání paprik. Teď je tam jen takové směšné udělátko, ale zatím stačilo. U keříčkových rajčat jsou plody jak hrášky, tyčkové mají stonek jak můj prst, ale jsou naštěstí spíš dokulata. Ještě než půjdou ven,... celý příspěvek >
Pěstování rajčat, 13.4.2010
Dobrý den. Včera jsem chtěla psát o sobotních problémech s foliákem.Jenže sdělení se mi zdálo hodně obsažné / jako ostatně moje mnohé/, tak jsem ho smázla. Dopoledne jsme otevřeli foliák, protože svítilo sluníčko. Jenže po poledni se přihnala... celý příspěvek >
Další diskuze:  678910>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika