|
Příspěvky uživatele - 214.135
|
|
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
|
Slimáci ve skleníku, 4.6.2010 Dobře uzavřený jistě vydrží. Jinak - právě jedu ze zahrádky. Návnady posliněné, protože pár dní jsme tam nebyli, fůra mrtvých a dokonávajících slimáků, ale také evidentně zdraví, odpočívající na hadovkách. Děs.Saláty jak řešeto. Tak jsem je znovu "... celý příspěvek > | | Úroda, 3.6.2010 No jo, ale když v posilovně nebo na golfu by mě to nebavilo už vůbec. Však ono někdy zasvítí. MH | |
| | Okurky ve skleníku, 1.6.2010 Také zdravím. Jak rostlina roste, vrcholy provlékáme oky. Venku na záhoně stačí začít a pak občas zastrčit, když je některá neukázněná, ale obvykle se nakladačky drží sítě dobře. Ve foliáku se musí vést stále, tam to řešíme provázky s oky, uvázanými... celý příspěvek > | | Okurky ve skleníku, 1.6.2010 Kupte si v zahrádkářských potřebách síť na okurky. Pak už záleží jen na tom, zdali chcete nakladačky či salátovky. Každá okurka se pne.MH | | Paprika ve skleníku - zežloutlé listy se skvrnami, 30.5.2010 Já Vám rozumím. Také mě to napadlo - třeba růže a karafiáty. Vzhledem k chladu se málo větrá a tak asi jedno k druhému a a a a..Darmo mluvit.MH | | Paprika ve skleníku - zežloutlé listy se skvrnami, 30.5.2010 Je. Navečer jsem objevila na dalších 2 paprikách fus. hnilobu stonku. Alespoň jsem je postříkala Acrobatem.Nějaké plody holt musím oželet. Každý rok důsledně měníme ve foliáku půdu a před zimou tam manžel zaryl dusíkaté vápno, protože se nám zdál... celý příspěvek > | | Paprika ve skleníku - zežloutlé listy se skvrnami, 30.5.2010 Tato souvislost se mi nezdá. Myslím, že jsou-li rostliny ještě malé, nekonkurují si. To až později, pokud nejsme schopni zajistit pro oba druhy vyhovující vlhkostní režim. Soudím tak podle toho, že každý rok v dubnu a začátkem května mám rajčata a... celý příspěvek > | | Nejchutnější rajčata, 30.5.2010 Myslím, že jsem je zahlédla v nějakém akčním letáku. Vypadala tak dobře, že jsem si pomyslela, že to budou F1, proto jsem je ani, bohužel, nejela koupit.MH | | Melounoviště 2010, 30.5.2010 Na kmocháčkovém svíťá, ale od súsedů ide čérnota.... Já mám ale veliký záběr - zahradu u Českého Brodu, zahrádku v Chrudimi a u Strážnice hospodaří bratr s rodiči. Někde to vyjít musí, ne? To by bylo, aby nebylo! | | Melounoviště 2010, 30.5.2010 V pátek jsme zasadili melouny na zahrádce, jenže za 2 hodiny přišla průtrž mračen. Jela jsem se podívat, kolik jich přežilo, tzn. kolik jich z domu mohu vzít na chalupu na zahradu. No, zatím vydržely všechny, ale v té naší teploučké kotlince hodinu... celý příspěvek > | |
| | Jahody nekvetou, rostou jim šlahouny, 30.5.2010 Dobrý den. Já se připojím. Přesně totéž se děje i na našich záhonech. Nejplodnější keře mají nejvíc šlahounů. Nikdy je neodstraňuji, rostliny reagují zvýšeným nasazováním jiných a tím se neúměrně vyčerpávají, ale už je připravuji na odsazení. Do... celý příspěvek > | | Přesadit už rajčata ven nebo počkat?, 28.5.2010 Jenže kolem řeky Moravy je spodní voda tak vysoko, že se na pole nedá šlápnout a plodiny už podehnívají. Melouny u babičky asi nebudou. A ostatní slabé. | | Papriky F1, 28.5.2010 Dobrý den. Včera manžel hlásil stejné poškození, ale venku na záhoně a jen zatím! u jedné papriky. Jedu se tam podívat.Domnívám se, že je to pořád ona červená nit letošního roku - zima a přemokření. MH | | Slimáci ve skleníku, 26.5.2010 Kus okapu. Ale dal by se použít třeba hřebenáč, pruh vlnitého plechu....Fantazii se meze nekladou. Udělat těm protivům krytý bazén.MH | | Pannonia kincse?, 26.5.2010 Pannonii pěstujeme na Kolínsku u Českého Brodu v n.v.250 m. Tři hlavy pravokořenné od rodičů z JM, jednu očkovanou. U rodičů jsou střapce obrovské, my je máme poloviční a menší. Přitom stanoviště je orientováno na jih a chráněno břehem. Plodnost je... celý příspěvek > | |
|
|
|
|