|
Příspěvky uživatele - 166.14
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Koi kapr - nemoc, 13.6.2010 mohlo by to byt od ropuchy, me se stalo to same, ropucha se prisala na hlavu kapra popalila mu ji a kapr do 14 dnu umrel |  | Stevia rebaudiana, hořká příchuť, 3.5.2010  Dobrý den, zkusím vložit fotečku, snad se mi to povede :o) |  |
|  | Stevia rebaudiana, hořká příchuť, 2.5.2010 Dobrý den, chtěla bych se zeptat lidí, které mají zkušenost s pěstováním a konzumaci Stevii, jestli tato rostlina má hořkou příchuť? Před rokem jsem si zakoupila v zahradnictví pár rostlinek Stevii, ale bohužel je víc hořká než sladká, v sušeném... celý příspěvek > |  | Kana/dosna, 10.4.2010 Já dosny vyndavám ze země po prvních mrazících jako jiřiny, hlínu neomývám ani neoklepávám, uložím je do suchého sklepa, na jaře tak v březnu dubnu je dám do květináče zasypu hlínou a pokračuji jako paní Ivana, vysazuji po zmrzlých a musím říct, že... celý příspěvek > |  | Nahořklé maso z nové udírny - guma, těsnění, 1.12.2008 Pánové, myslí že hlavní problem je v nutnosti omezovat přívod vzduchu kvuli nadměrné teplotě.Pokud bude malý tah bude se kouř vracet, při velkém tahu nebudem udit ale péc.Musí se to sinchronizovat, chce si to trochu pohrát. |  | Nahořklé maso z nové udírny, 1.12.2008 Zdravím. Před lety jsem vybudoval udírnu z cihel, bylakrásná, ale maso bylo hořké a dehtové. Zjistilo se že v udírně se vytváří velká teplota a jediná možnost jak jí snížit¨bylo omezit přívod vzduchu a omezit hoření. Při nedostatku vzduchu začalo... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|