|
Příspěvky uživatele - 183.217
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Co místo pryšce?, 1.7.2010 Na kontryhel jsem taky myslela. Právě z těch důvodů, co jste napsala, ale už ho mám na jiném místě zahrady, tak nevím, jestli ho chci mít i tady. Navíc nebylo jednoduché ho sehnat. |  | Co místo pryšce?, 30.6.2010 Patří tam ještě Tavola (Diabolo), Kolkvície (anabilis), Dřišťál, Kalina (Roseum), Třezalka, Sasanka, Hortenzie, Pivoňka...
On mi bohužel asi neporadí, ztratila jsem na něj kontakt :-( |  |
|  | Co místo pryšce?, 30.6.2010 Potřebovala bych poradit s výběrem rostliny na svůj okrasný záhon. Od zahradníka mám vypracovaný návrh záhonu a má ta přijít 4x Pryšec (euphorbia cyparissias). Mám ale malé dítě, a všechny kytičky se pokouší strkat do pusy. Nemohly byste mi někdo... celý příspěvek > |  | Jaké rostlinky jsem si to vypěstovala?, 29.6.2010 Mockrát děkuju. Moc jste mi pomohl. Begónie by to být mohla a Poměnka taky. Oboje jsem sela. Begónie už mi asi letos nepokvete, když je teprve tkhle malá, že?
Hloh to nebude, ten jsem mezi semínky neměla.
Ještě jednou moc díky. |  | Jaké rostlinky jsem si to vypěstovala?, 29.6.2010  Můžete mi prosím poradit jaké rostlinky jsem si to asi vypěstovala? Bohužel jsem si špatně označila květináčky - nápisy mi smyla voda. |  | Ibišek ze semínka, 28.5.2010 Mám letošní rostlinky venkovních Ibišků vpěstovaných ze semínek. Některé mají 4 pravé lístky, některé i 5 lístků. V jaké velikosti je můžu přesadit ven? |  | Co je to za rostliny?, 28.5.2010  Poznáte někdo tyto rostlinky? jsou to nějaké kytičky, nebo je to plavel? |  | Jméno dnes oblíbeného keře u krajů chodníků, 28.5.2010 Dobrý den,
vyděla jsem keř hodně podobný dřišťálu, ale byl žlutý a hodně moc voněl. Měl dlouhé trny. Bohužel nemám fotku. Netušíte někdo, co by to mohlo být? |  | Pěstování jahod na hrůbcích, 28.5.2010 Mockrát děkuju za radu. Můžezte mi ještě napsat, jak daleko od sebe by hrůbk měl být?
Díky |  | Pěstování jahod na hrůbcích, 28.5.2010 Dobrý den,
četla jsem o pěstování jahod na hrůbcích (vyvýšených záhonech). Nikde jsem se ale nedočetla, jak má takový hrůbek vypadat. Jak má být vysoký, jak široký. V jaké vzdálenosti pak jahody sázet. můžu dát přes hrůbky netkanou textilii? A můžu... celý příspěvek > |  |
|  | Bylinkový záhon, 25.5.2010 Nevíte někdo, jak je to s přezimováním Kmínu a Lichořeřišnice?
Jsou to vůbec trvalky? |  | Bylinkový záhon, 18.4.2010 Chtěla bych si "udělat" bylinkový záhonek ve velikosti asi 3x2m. Poraďte mi, jaké bylinky bych měla vybrat. Představuji si hlavně ty vhodné k vaření, jako je pažitka, bazalka, kopr, apod. Může tam být samozřejmě i pár bylinek vhodných... celý příspěvek > |  | Vysazení bylinek, 18.4.2010 A můžete napsat jméno této bylinky? Nebo kde se dá sehnat? |  | Rostliny pod jehličnany, 9.4.2010 Ano, správně, myslím plazivou či poléhavou, pokryvnou rostlinu. V zahrádkářkém názvosloví se zatím moc neorientuji.
Chci zasadit lesní smrky a borovice a nechat je dorůst tak do 2 metrů (pak je postupně na Vánoce ořežu a postupně je nahradím... celý příspěvek > |  | Rostliny pod jehličnany, 8.4.2010 Chtěla bych podél plotu vsadit jehličnan. Slyšela jsem, že musí být zasazeny alespoň 1,5m od plotu. Nechci ale mít mezi plotem a jehličnany prázdnou plochu. Chtěla bych tam nějakou popínavou rostlinu, ale nevím jakou. Přemýšlím o břečťanu, ale bojím... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|