|
Příspěvky uživatele - 97.2
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Usychání lístků u japonské vrbičky, 7.6.2011  Paní Lído, děkuji za naději stran usychání lístků u vrbičky. Stalo se mi to samé, co předchozí tazatelce z 22.5.. Jestli je to sluncem, tak je to dobré. Já měla podezření, že jsem ji spálila hnojivem, které jsem zapracovala do země, když jsem ji loni... celý příspěvek > |  | Rajče Robin, 25.4.2010 Zakoupila jsem semena rajčete tyčkového -odrůda Robin. Vyrostly mi pěkné sazenice. Nevím ale, zda budou pěkné i plody. Chystám se je vysadit do skleníku a nevím, zda bych pro jistotu neměla přidat i jinou odrůdu. Má někdo zkušenost s touto odrůdou?... celý příspěvek > |  |
|  | Pokojový smrk - Araucaria, 11.4.2010 Dle mých zkušeností, nesnáší araukárium přímé slunce. Pakliže opadavají větvičky zkuste přesadit do trochu větší nádoby s dobrou zeminou. Tento problém jsem takto řešila před měsícem a zdá se, že úspěšně. Jinak obecně nemají květiny rády... celý příspěvek > |  | Samec cesmíny, 30.3.2010 Zakoupila jsem si samici cesmíny - ilex aquifolium s čevenými bobulemi. Když jsem k ní chtěla koupit samce, bylo mi řečeno, že nedokážou určit pohlaví rostliny, když nemá zrovna bobule. Poradí mi někdo, kde mám samce koupit? Nebo je tento kultivar... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|