Příspěvky uživatele - 207.228

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jak na fuchsii, 30.3.2010
Vytáhla jsem fuchsii ze sklepa ze zazimování.Začala pěkně rašit, ale najednou nové výhonky začaly usychat.Přesadila jsem jí, ale nevím zda se zvetí.Může být i přemokřená?  dik Lucka
Fuksie / Fuchsie, 30.3.2010
ahoj vytáhla jsem fuchsii ze zazimování.Začala pěkně rašit, ale najednou nové výhonky začaly usychat.Přesadila jsem jí, ale nevím zda se zvetí.Může někdo poradit? dík Lucka
Sazenice rajčat byt/balkón, 28.3.2010
Ahoj já bych se nebránila rajčatům Shery.Jsou tak akorát do truhlíků a jsou velmi chutné.Mám je každým rokem na jižním balkoně a úroda veliká.Ahoj Lucka
Jak sít kukuřici, 27.3.2010
Ahoj, chci naset cukrovou kukuřici a chtěla jsem se zeptat jestli stačí řádek, nebo dva.Kdysi jsem četla, že musí být zasazen větší lánek, aby s toho vůbec něco bylo.Dík moc za radu.          Lucka
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika