|
Příspěvky uživatele - 207.228
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jak na fuchsii, 30.3.2010 Vytáhla jsem fuchsii ze sklepa ze zazimování.Začala pěkně rašit, ale najednou nové výhonky začaly usychat.Přesadila jsem jí, ale nevím zda se zvetí.Může být i přemokřená? dik Lucka |  | Fuksie / Fuchsie, 30.3.2010 ahoj vytáhla jsem fuchsii ze zazimování.Začala pěkně rašit, ale najednou nové výhonky začaly usychat.Přesadila jsem jí, ale nevím zda se zvetí.Může někdo poradit? dík Lucka |  |
|  | Sazenice rajčat byt/balkón, 28.3.2010 Ahoj já bych se nebránila rajčatům Shery.Jsou tak akorát do truhlíků a jsou velmi chutné.Mám je každým rokem na jižním balkoně a úroda veliká.Ahoj Lucka |  | Jak sít kukuřici, 27.3.2010 Ahoj, chci naset cukrovou kukuřici a chtěla jsem se zeptat jestli stačí řádek, nebo dva.Kdysi jsem četla, že musí být zasazen větší lánek, aby s toho vůbec něco bylo.Dík moc za radu. Lucka |  |
|
|
|