|
Malinoostružina, 18.4.2010 jaké máte zkušenosti s malinoostružinou(jak naroste veliká.jakou má chut, musí být na plném slunci aj, _ |
 |
Jaký je název této sklničky?, 18.4.2010 Je to Huseník kavkazský |
 |
|
 |
Zahrada den po dni. Co jste dnes dělali?, 18.4.2010  včera jsem byla na výstavě Narcis v Lysé nad Labem a dnes jsem sázela co jsem nakoupila,(mečíky.malinoostružinu, muškáty aj. |
 |
Jak to vypadá s nakvétáním meruněk?, 14.4.2010 Praha-západ merunky kvetou.mráz ráno nebyl přes den chladno takže bez včeliček.přehánky dokonce chvíli padali sněhové krupky |
 |
Živý plot z Bobkovišně Etny?, 14.4.2010 Tis je sice moc hezký vydrží krásně přes zimu hustý, dobře obrůsta.,po zimě není poničený, dobře se stříhá,_ale jestli máte malé děti tak vám ho nedoporučuji na podzim jsou na něm bobulky, které mají hodně lákavou barvu a jsou prudce jedovaté a tak... celý příspěvek > |
 |
Jaké rostlinky do truhlíku na chatu do lesa?, 14.4.2010 Když nechcete moc barevné tak tam dejte Bacopu dělá převislé zelené bochánky s malými bílými kvítky(může být i fialová)a kvete celé léto |
 |
Plastová jezírka, 12.4.2010 zkuste blatouchy |
 |
Komule, 12.4.2010 Tak vidím že v tom nejsem sama, počkám jestli něco vyrazí odspoda a podle toho dostříhám. |
 |
Komule, 12.4.2010 co vám letos udělali komule-Vloni jsem měla krásný tříletý stromeček obalený květy a motýli letos stříhám, stříhám a stále jsem na suchém promrzlém dřevě.-jak to vypadá u vás- |
 |
Osazení záhonu SZ, 12.4.2010 škornici mám ráda-listy ji zůstanou celou zimu a na jaře má krásné kvítky jak maličké orchidejky |
 |
|
 |
Vydrží hrnkové narcisy ze supermarketu na další sezonu?, 12.4.2010 Do bytu je nedávejte nechte je v tom velkém květináči někde v koutku záhrádky odpočívat až zatáhnou a na zimu je i s květináčem dejte do země nebo jestli máte jenom balkon tak ho na zimu obalte třeba pytlovinou nebo něčím aby nepromrzly kořínky a... celý příspěvek > |
 |
Co je to?, 11.4.2010 co, Jerlin japonský-Sophora japonica? |
 |
Hortenzie, 5.4.2010 letos mám větvičky které jsou dál od zdi také poschlé ale ostatní obráží.Zima byla letos docela drsná.Jestli bydlíte vev vyšší nadmořské výšce tak je příští radši zasypte listím a přidejte navrch trochu chvojí. |
 |
Zahradní kala, 2.4.2010 četla jsem že tato kala pochází z vysýchavých bažín.myslíte že bych květináč s kalou mohla postavit i s květináčem přímo do mělkého jezírka máte nějaké zkušenosti s těmito květinamiopz |
 |
Zinnia, 28.3.2010 kdy vyséváte Zinnie - |
 |