|
Jiřiny a slimáci, 15.6.2010 Letos jsem zasadila Jiřiny koncem dubna nejdřív jim bylo asi zima tak nerostly a ted když se oteplilo tak vyrazily ale zároven nastoupily slimáci a všechno okousaly .na záhoně nemám nic jen okousané pahýly. |
 |
Clematis, 4.6.2010  v loni jsem si koupila clematis Nelly Moser je sice nízký ale už kvete |
 |
|
 |
Otočník peruánský, 20.5.2010 Myslím, že vám bude stačit větší květináč Zkusila jsem ho také přezimovat a žádná krása, ale zkusit to můžete třeba máte lepší podmínky, jinak s ním mám zkušenost že nemá rád když na něj prší květy zezrznou lepší někam na terasu pod střechu obzvlášt... celý příspěvek > |
 |
Neznámá květina, 17.5.2010 tak už jsem to našla česky-Klanokvět |
 |
Neznámá květina, 17.5.2010 Já si myslím, že je to Schizanthus pinnatus-český název nevím -našla jsem o ní-Vzpřímená bohatě větvená letnička středně rychle rostoucí, odstíny-růžová, purpurová,bílá, žlutá.MIn 5 st.C, slunečné stanoviště |
 |
Jak na Bršlici - Kozí nohu?, 12.5.2010 Ty brambory to slyším poprvé určitě to zkusím a jsem moc zvědavá na výsledek zatím s bršlicí bojuji že pleju a pleju.Předzahrádku jsem před osmi lety úplně předělávala celou jsem ji přeryla všechny kořínky bršlice vybrala asi čtyři roky tam nebyla a... celý příspěvek > |
 |
Jak trhat zrale jahody?, 6.5.2010 mě teprve kvetou, v kterém kraji bydlíte že už je máte červené |
 |
Hoštice, 6.5.2010 máte někdo zkušenosti s granulovaným hoštickým hnojivem. |
 |
Jedno malé jezírko, 6.5.2010  mám jezírko -rybníček" ze starého bazénku bez filtrů a čerpadel voda není průzračná ale nedělá se žádná řasa, voda nezelená a rostlinky rostou jak divé.Lekníny mají radši vodu stojatou bez pohybu |
 |
Barvy jara, 5.5.2010  co vám tedˇ roste a kvete zajímavého na zahrádce |
 |
|
 |
Rajčata, 5.5.2010 rajčatům se pod střechou moc líbí vloni jsem měla rajčata ve foliáku dveře jsem nechávala otevřené na podzim už jsem je moc nezalévala rajčata byly ještě v listopadu a žádné plísně a ničím jsem je za celou sezonu nestříkala |
 |
Minipetunie, 2.5.2010 koupila jsem si dnes moc hezké fialové a bílé minipetunie, ještě jsem je nikdy nepěstovala.Máte někdo s nimi zkušenosti, jak narostou velké a nemáte je někdo vyfocené |
 |
Bíle kvetoucí keř, 27.4.2010 Je to Střemcha obecná |
 |
Zahrada den po dni. Co jste dnes dělali?, 27.4.2010  bojovala jsem s plevelem a fotila tulipány |
 |
Ibišek venkovní, 21.4.2010 Ještě ne.Venkovní ibišky raší pozdě, když už se všechny keře a stromky zelenají |
 |