|
Motorový vyžínač Hecht 130, 5.1.2010 s cenou okolo 5000kč - se podívejte na STIHL FS 40. HH |
 |
Stihl 023 nestartuje, 3.1.2010 takhle na dálku je těžké zjistit kde je chyba, nicméně pokud je zapalování v pořádku a pila má rozumnou kompresi, pak postup kontroly je (potřebujete minimálně tlakoměr a záslepky):
1. odtlakovat těsnost klikové skříně
2. zkontrolovat filtr... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Křovinořez Husqvarna 333 R nebo Stihl FS 350, 27.12.2009 ten obsah motoru byl zvýšen v roce 2006 kvůli zařazení stroje do jiné emisní třídy (nad 40ccm), citace z technických informací:
Zvýšení zdvihového objemu u
FS 350 a FR 350
V souvislosti s předpisy o spalinách, platnými
v budocnu v rámci Evropské... celý příspěvek > |
 |
Spadlý strom - právní odpovědnost za škodu, 29.11.2009 ochranné pásmo pro výstavbu od kraje lesa je 50m. kdo chce stavět blíž musí mít souhlas a pokud vím je tam podmínka že nebude uplatňovat škodu na vlastníkovi. stavby nepodléhající stavebnímu povolení si umísťujete na vlastní triko (a určitě s vědomím... celý příspěvek > |
 |
Zahradní traktor se sběracím košem do těžšího terénu - existuje?, 29.11.2009 vzadu kanzaki K574, vpředu některý z typu KXH. HH |
 |
Čím čistit karburátor?, 11.11.2009 no vidíte, a my blázni v servisech to rozebíráme a čistíme ultrazvukem :-D HH |
 |
Mazání lišty řetězové pily, 8.11.2009 mno, když to vezmete do důsledků, kolik ropných produktů bylo asi spotřebováno (spáleno) na výrobu toho eko oleje? (a samo byznys pro výrobce a pěstitele) rostlinný olej má nižší mazivost, hlavně při vyšších teplotách, což sebou nese vyšší opotřebení... celý příspěvek > |
 |
Kde koupit řetězku na Stihl 018?, 27.10.2009 řetězka je stejná s modely 210 - 250, objednací číslo je 11236402073 doporučená cena je 443kč bez DPH HH |
 |
Zimování jezírka, 26.10.2009 Řeším tento problém a to zimování okrasných ryb.
Mám originál koi kapry z Japonska, jesetery a veslonose. Zimovat budou v jezírku cca 5 m3 (hluboké 140 cm) ve skleníku, který sice není vytápěný (jen temperovaný ve velkých mrazech el. ohřívačem).... celý příspěvek > |
 |
Plotostřih, 21.10.2009 záruka na opravy je 3 měsíce HH |
 |
|
 |
Problém s motorom DOV, 6.10.2009 zkuste sundat koncovku svíčky a připojit kabel přímo na svíčku, pokud bez problémů nastartuje je koncovka vadná, pokud stále nenastartuje tak bych problém hledal ve funkci (či spíše nefunkčnosti) automatického sytiče. |
 |
Systém čištění vzduchu, 28.9.2009 Stihl 362 nahrazuje model 361, hlavním důvodem je jako obvykle ekologie, respektive zpřísnění emisních norem od příštího roku pro motory nad 50ccm |
 |
Náhradní chassis na motorovou rotační sekačku, 2.8.2009 určitě dá, motor díky unifikované přírubě připevníte do šasi kteréhokoli výrobce, což se nedá říct o ostatních komponentech (kolečka, držadlo...) nejprve si zjistěte výrobce a typ sekačky (ne motoru) a kontaktujte zastoupení dané značky |
 |
Jezírko - co dělat v případě dlouhodobějšího výpadku el. proudu?, 31.7.2009 Dobrý den,
všem děkuji za cenné rady. To s tím autem by bylo fajn, ale vzhledem k umístění jezírka, to je bohužel neproveditelné, tedy aspoň pro nás. Ale jinak dobrý nápad.
O kyslíkových tabletách jsem něco slyšela, takže si je určitě opatřím a... celý příspěvek > |
 |
Jezírko - co dělat v případě dlouhodobějšího výpadku el. proudu?, 27.7.2009 Dobrý den,
již jsem zde parkrát žádala o radu. Mám v zimní zahradě malé jezírko)5 m3) s koi kapry a 2 jesetery, pak ještě malinké jezírko plastové, kde mám pár karásků a dva malinké jesetery (až povyrostou tak je dám do toho jezírka většího) a... celý příspěvek > |
 |