|
Příspěvky uživatele - 153.152
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Zakládání trávníku po stavbě, 24.3.2010 Jojo znama :))) preci jen k tem kvetinam co jste mi poradil bude potreba udelat neco i s tim travnikem :) |  | Zakládání trávníku po stavbě, 24.3.2010  Potřebovala bych poradit ohledně trávníku.
V rámci stavby my na zahradu vyseli trávu, bylo to zhruba mezi říjnem a listopadem, což obecně nepovažuji za ideální.
Chtěla jsem kultivovat půdu, vyrovnat nerovnosti, prohrabat hráběmi a začátkem dubna... celý příspěvek > |  |
|  | Popinavka na JZ, 17.3.2010 Dekuji za odpoved.
S tim ze nebude nikdy plne soukromi pocitam, spise bych rada aby zahrada byla rpijemnym mistem a plnym barev a tak proto bych radsi neco na tu betonovou zed.
K plotu bych rada casem zasadila i nejake keriky a stromky, zatim jsem... celý příspěvek > |  | Popinavka na JZ, 15.3.2010  Tak se mi podarilo poridit nejake fotografie.Jedna se o vyhled z okna na zminovanou zidku a pak na plutek z pletiva. |  | Popinavka na JZ, 11.3.2010 Moje je pouze to okno dole a predzahradka.
Dodam nejakou lepsi fotku, nicmene zahrada je ve tvaru "L" cast situovana na jih, to je ta kde je mensi cast a kde je pletivovy plot a na zapad je ta, kde je situovana betonova zed.
Bohuzel nemam s peci... celý příspěvek > |  | Popinavka na JZ, 11.3.2010  Jedna se u predzahradku u bytu takze teren tam nebude nic moc, zatim jsem nemela moznost to zjistit, protoze to bylo vse pod snehem.Po zbeznem pohledu je zatim puda plna vsehomozneho ze stavby, takze ji musim nejdrive proadne vycistit.
Jinak v je to... celý příspěvek > |  | Popinavka na JZ, 11.3.2010 Dobry den,
snazila jsem se nejak si poradit pomoci odkazu a diskuzi ale stale si nevim rady.
Potrebovala bych poradit nejakou popinavku, ktera je vhodna na JZ, kam temer cely den svini slunce (az na par hodin, kdy je odstineno dalsi... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|