|
Suchá tráva, 22.6.2011  Ahoj 15 min zalevani je bida. Ja zalevam kazdy treti den od 4 hod. rano 2 hodiny v kuse. Cerpadlo dava asi 5m3/h takze kolem 10 kubiku vody tam za jedno zaliti padne travnik je asi 400m2. Nevim jestli je to hodne vody nebo malo, ale travniku se... celý příspěvek > |
 |
Prořezání trávníku, 28.5.2011 Ahoj ja v tom nevidim problem ceka me to dnes poprve. Dostal jsem moznost si od kamarada pujcit vertikutator travnik mam druhym rokem tak to dnes projedu mam v nem hodne bordelu snad zhoustne. Mirek |
 |
|
 |
Odstranění hub v trávníku, 15.9.2010  Ahoj mam stejny problem dneska jsem nasel na zahrade tenhle placek.
Zatim jsem to zlikvidoval rucne strucne ale nemelo by se to nenim postrikat? Na jare zaseto dik Mirek S |
 |
Osivo - Wolf Garden vs Barenbrug, 21.8.2010 Ahoj ja mam Barenbrug universal 15kg za 1680,- a jsem velmi spokojen vyklicilo snad vsecko:) Wolf Garten 2 kg za 1320 Kč je dle meho predrazeny nesmysl astatne jako vsecko od teto firmy. |
 |
Železitá voda ze studny, 8.8.2010 Asi tak nejak bychto videl i ja. Mam bazen 20m3 na pusteny mestskou vodou primo z radu a ma trochu vyssi PH asi 7,8, ale v dubnu jsem bazen napustil a jedine co delam s vodou je za tam davam nejake ty tablety 3v1. PH jsem upravoval jen jednou ale za... celý příspěvek > |
 |
Závlaha při založení, 5.8.2010  Ahoj, mam automatickou zavlahu a pri zalozeni travniku asi 400m2 jsem zavlazoval pres den kazde 2 hodiny po dobu 5 minut abych neustale udrzel vlhke semeno. V noci vubec. Foto 2 mesice po vysevu. Zaseto 5.6.2010. Mirek S |
 |
Vřetenová sekačka TC 32 Me, 29.7.2010 No ja jen nechapu jak je to u techto sekacek se sberem travy neumim si predstavit ze za takovouto rucni sekackou jeste vlacim kos... |
 |
Nevím, kdo to je, 19.7.2010  Zdravim a prosim pomoc.
Co je proboha tohle??? Nejaka plisen a cim to postrikat? Je to mekke a mazlave.
Prosim poradte dekuji Mirek S |
 |
Suchý (spálený) trávník?, 18.7.2010  Zdravim vsechny travnikare.
Mam podobny problem. Travnik zasety 5.6.2010 vsecko probihalo perfektne.Automaticka zalivka + slunicko a travnik po 5 dnech zacal rust jako blazen. S nim i plevel ktery je videt na fotkach. Zajimalo by me co je to za... celý příspěvek > |
 |
Založení trávníku, 8.7.2010 Dobrý den pane Vladimíre omlouvám se za pozdní odpověď, ale mám toho momentálně nad hlavu:).
1) Nicméně co se týče návrhu na rozmístění tak nejjednodušší je použít kružítko a čtverečkovaný papír a toto rozmístění zakreslit podle tvaru Vaší zahrady.... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Založení trávníku, 6.7.2010 1) Ano možné to je, ale přeci jen bych raději volil zapuštěné výsuvné trysky. Mají dosah až 8-11m. Myslím, že je to praktičtější - prostě zajedou a nejsou vidět a pak nepřekážejí.
2) Na tuto otázku je potřeba ještě vědět, jaký má Vaše vodárna průtok... celý příspěvek > |
 |
Založení trávníku, 3.7.2010  Ahoj vseci tak mam prvni problem. Travnik po mesici po vyseti zacal na nekolika mistech delat takoveto hnede/suche fleky o prumeru asi 20cm. Nekde jsem tu neco podobneho videl (nemyslim plisen sneznou), ale nemohu to najit prosim poradte nekdo jestli... celý příspěvek > |
 |
Založení trávníku, 27.6.2010 Dobry den a dekuji za reakci.I ja jsem laik a nikdy jsem nic takoveho nedelal. Puvodne jsem myslel ze pouziji system obnovy travniku od Wolfgarten (posekat co nejnize, projet vertikutatorem, pouzit jejich specialni predrazene osivo/hnojivo atd) ale... celý příspěvek > |
 |
Založení trávníku, 26.6.2010  Ahoj vsem, dnes je to presne 20 dni co jsme zaseli novy travnik a pravidelne zalevali. Dnes jsem poprve travni sesekl a chtel bych se zeptat co na nej rikate jestli si myslite, ze se mi dilo dari (jestli muzu byt spokojen) a jestli uz na nej mohu... celý příspěvek > |
 |
Založení trávníku, 6.6.2010  Zdravim vcera jsem vysel novy travnik mel jsem na to vozik ale nejak mi to s nim neslo chvilku sypal hodne pak zase malo a nakonec jsem to dodelal rucne. Delal jsem to poprve a misty jsem to asi dost prehnal. Bal jsem se aby toho bylo dost:) UZ... celý příspěvek > |
 |