|
Příspěvky uživatele - 41.253
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Co patří a co ne do kompostu, 27.3.2010 este ma tak napadla jedna vec - v bytovke, kde byvala moja svagrina, majitel domu napisal na nastenku: "do kompostu nehadzat varene potraviny!". je mi jasne, ze uvareny parek tam asi nehodim, ale myslite si, ze by tam nemohla ani varena... celý příspěvek > |  | Skusenost s modrym Engo na upravu tvrdej vody, 25.3.2010 tak co, nikto nic? ja som ho nakoniec kupila a kazdopadne po zmerani ph konstatujem, ze ph kleslo, uz je v kyselej oblasti - normalne ma voda z vodovodu u nas ph cca 8. zalievam tym este len kratko, t.j. ziadne prevratne porovnania zatial nemam,... celý příspěvek > |  |
|  | Banánovníky začínají usychat, 25.3.2010 ohladom toho scvrkavania som to fakt netusila, lebo bananovniky pestujem uz cca 5-6 rokov, ale taketo zmensene som este nemala :) |  | Sloni noha - nolina - urceni stari, 25.3.2010 dakujem za info, aj ked ste ma nepotesil, jelikoz na noline neni ani pamatka po nejakem kontaktu na pestovatele, vlastne tam neni ziadna cedulka :) |  | Mango, 22.3.2010 ja teda nic-moc o skodcoch neviem, ale lepkave "cosi" nikdy nevesti nic dobre. nebola by fotecka spodnej strany listov? cosi ich vysava a pritom kadi (produkuji :)) lepkavou hmotu. davajte fotky, spolu najdeme, co je to za hnupa, co vam... celý příspěvek > |  | Co patří a co ne do kompostu, 22.3.2010 no ked sme u toho, podla mna by sa rozlozil aj ten sladkokysly zavarany :) jasne, ze za dlhsiu dobu, ja som myslelal ale nejaky normalny cas, kedy nechavame kompost zriet, neviem ako vy, ale ja nie som moc trpezliva a cakat na kompost 5 rokov by sa... celý příspěvek > |  | Co patří a co ne do kompostu, 22.3.2010 ja to vidim takto - ak date 3 kubiky brectanu a na to nasypete 1/2 kyblika bramborovych slupek, tak sa to asi nerozlozi, ale v ramci hesla "primerene" si nemyslim, ze by v tom bol akykolvek problem.
adri |  | Sloni noha - nolina - urceni stari, 22.3.2010 zajimalo by mne, jestli je mozne vzhledem na nejake udaje (vyska, obvod dole, obvod ve vysce 1m, atd.) urcit priblizny vek sloni nohy. je mi jasne, ze na velikost rostliny ma vlyv spusob pestovani, podminy a tak, ale jelikoz je to rostlina... celý příspěvek > |  | Prosim o identifikaci - fikus?, 20.3.2010 dakujem velmi za info, to je uzasne, aky mate prehlad!!! adri |  | Prosim o identifikaci - fikus?, 20.3.2010 este pripojim info o listoch, nakolko sa mi zda zvlastne, aby vsetko bol 1 druh ak
1.rastlina ma listy zvlnene na okrajoch
2.rastlina ma listy placate, rovne
3.rastlina ma listky ohnute do obluka - su take pevne a huzevnate, ze nejdu bez... celý příspěvek > |  |
|  | Prosim o identifikaci - fikus?, 20.3.2010 jasna vec, zajtra je na plane jej presadenie a ostrihanie. len toto je moja oblubena cinnost (jarne presadzanie) a t.j. mam sama sebou dovolene len 1 presadenie denne (ako odmenu za nejaku inu hnusnu pracu typu zehlenie a pod :)) a na fikus sa... celý příspěvek > |  | Prosim o identifikaci - fikus?, 20.3.2010  prosim o pomoc pri identifikaci 3 rostlin:
1. - netusim, dostala som odrezok, ani ma nenapadlo, ze by to bol fikus, ale teraz pri presadzani som odlomila vetvicku a objavilo sa lepkave huste biele mlieko
2. - asi fikus, ale aky? dostala som odrezky... celý příspěvek > |  | Tekuté a granulované slepičince, 20.3.2010 dakujem za odpoved. co sa tyka porovnania - mala som skor na mysli, ak by ste nevedeli cez sezonu, co od rozkose :) a tuzili porovnavat a ze by ste cast rastlin hnojili tekutym a cast klasickym slepicinvom a pritom este fotili a z prilisnej nudy... celý příspěvek > |  | Banánovníky začínají usychat, 20.3.2010  zdravim Vas, milovnici bananov a bananovnikov :)
aj ja sa uz nejaku dobu snazim menj-viac neusesne pestovat bananovniky, vidim, ze su tu dost velki odbornici a preto by som sa rada spytala, ci neviete odhadnut, aky musa cavendisch (ci ako sa to... celý příspěvek > |  | Dracena - tvoriace sa suche flaky na listoch, 20.3.2010  dobry den, prosim o radu, co sposobuje suche "flaky" na listoch. najskor tam list vybledne, zmakne a potom zacne hnednut a schnut. je to ine ako na koncoch listov (vid.3.fotka). mate s tym skusenosti? rastlina je na rovnakom mieste, kde bola do... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|