|
Příspěvky uživatele - 238.108
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Ředkvičky, 16.5.2008 Já ředkvičky seji, a taky mi je nějaký mrchy okusují. Našla jsem tam taky slimáky. |  | označovacie štítky, 16.5.2008 Já je koupila v OBI. |  |
|  | roubovaný meloun, 12.5.2008 Dnes jsem koupila na trhu sazenici roubovaného melounu, máte s ním někdo zkušenosti, jak ho co nejlépe vysadit? |  | zničená levandule, 5.5.2008 Myslím, že je lepší teď než vůbec. |  | skalka ve svahu nebo trávník, 5.5.2008  Něco takového. Zadejte do vyhledávače suchá zídka nebo suchá kamenná zídka a vyjedou vám články, návody i obrázky. Sama jsem ji nikdy nestavěla. |  | skalka ve svahu nebo trávník, 5.5.2008 A o suché zídce jste uvažovali? |  | Buxus, 30.4.2008 Tak to byl plot hodně starý. Buxus roste pomalu a dělají se z něj spíše nižší plůtky. |  | Neriné, 29.4.2008 Co to je draze? Běžně stojí 25-30 Kč. Mám ji už leta, pěstuji v květináči v normální zemině, na zimu ji dávám s květináčem do sklepa. Cibuli mám těsně pod povrchem. Je víc druhů i barev, pěstuje se hl.růžová a květy jsou zajímavé střapečky. |  | rajčata - rady pro začátečníky - a jsou venku, 28.4.2008 Já už mám taky plno chutí je dát ven, hlavně proto, že jsou za oknem přerostlé. Ale taky ještě počkám. /370 m.n.m./ V teple je jim líp. |  | co na tulipány, 28.4.2008 V půlce května kupte na trhu nebo v zahradnictví sadičky, to je nejjednodušší, nevím, jestli na setí už není pozdě. |  |
|  | co na tulipány, 28.4.2008 Já zase letničky, astry, cinie. |  | Jaké vápno do kompostu?, 27.4.2008 Hezky si tu kompostujete pomocí vápna, já bych chtěla vědět, co udělá v kompostu beton, nebo spíš ten výplach z míchačky po betonování. Naši omezení zedníci mi to chrstli na kompost. Ani manžel nevěřil. Něco už jsem odstranila. je to vpodstatě písek... celý příspěvek > |  | Ovoce, zelenina na jižní lodžii, 25.4.2008 Vyloženě truhlíková rajčata jsou Vilma. |  | Kdy vysadit okurky do skleniku?, 23.4.2008 Taky jsem už ty největší rajčata, papriky a 2 koupené hadovky vysadila. S tím, že kdyby přece jen pomrzly, tak mám další sazenice v záloze. Ve skleníku některé na noc přikrývám květináči a kýbly. Osvědčená je i netkaná textilie. |  | nej živý plot, 23.4.2008 Taky záleží na tom, jestli ho chcete na vesnici, nebo do městské zástavby, ke starší chalupě nebo moderní novostavbě. |  |
 |
|
|
|