Příspěvky uživatele - 238.108

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Cibule přes zimu?, 17.1.2007
Taky jsem jednou na jaře našla zapomenuté cibule narcisů v garáži. Asi tak v dubnu jsem je vsadila ven a krásně kvetly, když už bylo všude po narcisech.
tulipany, 17.1.2007 Obsahuje fotku
Přesně, ale já např.cibule tulipánů nevyndavam, až když jsou husté, tak je rozesadím a hned je dám zase zpátky do země. Mám spoustu druhů a pomíchaly by se. Stejně ostatní cibuloviny. Jen k nim na jaře přisypu kompost a prohábnu kolem... celý příspěvek >
odrůda Otava, 16.1.2007
Můžete mi tedy poradit, jaké podzimní jablko je nejlepší? Chci hl. pro děti, sladší, dobré, bezproblémové.  Přeroubovat už to nejde, z toho starého zbyl jen kmen. Díky za radu. 
odrůda Otava, 12.1.2007 Obsahuje fotku
Prosím o radu. Měli jsme na zahradě jablko Čistecké cca 10 let, nejvýše pár  květů, pár jablek /za těch 10 let/, tak na podzim šel. Nyní chci něco podobného, spíše podzimní. Radili jablko Otava, že je nástupce Čisteckého. Můžu ho... celý příspěvek >
Automatické otevírání skleníku, 29.12.2006
Já mám v úmyslu se zeptat tam,odkud celý skleník  mám. Mám ale tušení, že říkali, že je lepší vyměnit celý píst.
Odstraňování listů rajčat?, 29.12.2006 Obsahuje fotku
Tak to asi zasadila vzhůru nohama.
rajčata papriky, 29.12.2006
Pěstuji je vedle sebe ve skleníku a nevidím v tom problém.
Další diskuze:  11  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika