|
Příspěvky uživatele - 238.108
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Cibule přes zimu?, 17.1.2007 Taky jsem jednou na jaře našla zapomenuté cibule narcisů v garáži. Asi tak v dubnu jsem je vsadila ven a krásně kvetly, když už bylo všude po narcisech. |  | tulipany, 17.1.2007  Přesně, ale já např.cibule tulipánů nevyndavam, až když jsou husté, tak je rozesadím a hned je dám zase zpátky do země. Mám spoustu druhů a pomíchaly by se. Stejně ostatní cibuloviny. Jen k nim na jaře přisypu kompost a prohábnu kolem... celý příspěvek > |  |
|  | odrůda Otava, 16.1.2007 Můžete mi tedy poradit, jaké podzimní jablko je nejlepší? Chci hl. pro děti, sladší, dobré, bezproblémové. Přeroubovat už to nejde, z toho starého zbyl jen kmen. Díky za radu. |  | odrůda Otava, 12.1.2007  Prosím o radu. Měli jsme na zahradě jablko Čistecké cca 10 let, nejvýše pár květů, pár jablek /za těch 10 let/, tak na podzim šel. Nyní chci něco podobného, spíše podzimní. Radili jablko Otava, že je nástupce Čisteckého. Můžu ho... celý příspěvek > |  | Automatické otevírání skleníku, 29.12.2006 Já mám v úmyslu se zeptat tam,odkud celý skleník mám. Mám ale tušení, že říkali, že je lepší vyměnit celý píst. |  | Odstraňování listů rajčat?, 29.12.2006  Tak to asi zasadila vzhůru nohama. |  | rajčata papriky, 29.12.2006 Pěstuji je vedle sebe ve skleníku a nevidím v tom problém. |  |
 |
|
|
|