|
Acer palmatum - klíčení (popř. i cinnamomum camphora, boswellia serrata), 13.7.2011 Zdravím!
Dostaly se mi do rukou semena Acer palmatum, Cinnamomum camphora a Boswellia Serrata.
Mohl by prosím někdo znalý poradit jak dát tyto semínka klíčit?
Momentálně jsem je šoupl do ledničky.
Děkuji za jakýkoli tip! |
 |
Zahradní traktory Partner, 29.3.2011 Poradte vše co víte o traktorech partner: vlastnosti, poruchavost, atd. |
 |
|
 |
Castelgarden - zkušenosti?, 17.11.2010 Pánove co řeknete na Cub Cadeta viděl jsem to na chatě u lidi kde jsem byl v létě 122cm záběr 22HP dvouválec Kawasaki ten rider sekal super měli ho asi dva roky a taky si ho pochvalovali máte někdo z... celý příspěvek > |
 |
Zahradní traktor castelgarden XT190hd nebo MTD 75 platinum, 30.8.2010 Přátele a co traktůrky Cub Cadet ty jsou taky MTD jak je to s jejích kvalitou Máte je někdo |
 |
Tlaková myčka, 19.3.2010 Prosím poradte, myčka v ceně 6000-10000kč, je schopna umýt břízolitovou omítku která je zašla prachem a počasím díky za rady. |
 |
Výběr tlakové myčky, 17.3.2010 Vážení chtěl bych se Vás zeptat na skušenost, někteří píšete, že jste myli myčkou omítku baráku .,ptám se dá se omýt i břízolitová omítka která je vlivem času a prachu ve vzduchu zašpiněná, díky Pepa |
 |
Sněhová fréza Husqvarna, 20.9.2009 Váženi blíži se zima prosím o radu.Ma někdo z Vás zkušenosti z frezami od Husqvarny uvažuji o koupi sněhové frézy Husqvarna 1130 STE o výkonu 11 Ks s motorem Brix nebo Tecumseh, akorát jí mají v akci za 40 000 Kč, který z uvedených motoru je lepší,... celý příspěvek > |
 |
Rider Cub cadet 50 FMZ sd, 23.8.2009 vážení já jsem myslel cub cadeta 50fmz který ma volant zdá se mi že bude lepe ovladatelný s lepší dostupností pod stromky. Pavel LupekT@seznam.cz |
 |
Rider Cub cadet 50 FMZ sd, 20.8.2009 prosím o radu ma někdo z Vás tento stroj uvažuji o jeho koupi ve srovnání s obdobnou Husqvarnou je levnější sice není 4x4 ale má 23 k motor Kawasaki ale jak je to s kvalitou hydro pohonů není nžší cena dosažena me ně kvalitními... celý příspěvek > |
 |
Co víte o riderech cube cadet, 28.4.2009 prosím o Vaše nazory, co jeto za firma, kvalitou je srovnatelna s husqvarnou, uvažuji u koupi jejích sekačky. Honza |
 |
|
 |
jak poznám šárku, 26.11.2007 Děkuji. O jinou než o barevnou změnu se nejedná. Honza. |
 |
jak poznám šárku , 25.11.2007 Mám 20 starších stromů, které pravidelně davají úrodu pouze dužina je trochu u pecky načervenalá. Jedná se o šárku? Děkuji Honza. |
 |
parezy, 11.9.2007 Pro informaci k pařezům. Při řezání nechám pařez vyšší a ten ihned pilou, trochu pracně vytvaruji do tvaru elegantního oblého kamene. Pokud nechci čekat na "patinu", můžu "pařez" napustit barvou kamene. |
 |
parezy, 3.7.2007 a nebo bych do pařezu vydloubala díru a zasadila tam kytky. Vypadá to )chvatně. Co já bych za takový pařez dala |
 |
Poradíte mi, jaká opora se hodí k révě? Né dřevo., 26.6.2007 Potřebuji udělat takové menší "podloubí" nad chodníkem. Od okraje chodníku a ukotveno k podbidí u střechy. Máte někdo zkušenosti nebo jste viděli nějakou zajímavou oporu pro víno, které by se na tohle hodilo? Přemýšleli jsme nad nějakým... celý příspěvek > |
 |