|
Příspěvky uživatele - 184.28
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Elektrický kultivátor, 8.4.2010 Poradí prosím někdo, zda se někde dají sehnat nějaké doplňky (např. na vyhrabávání a vertikulaci trávníků) či náhradní nože na výše zmíněný elektrický kultivátorek FLORABEST? Dají se použít doplňky z jiného typu kultivátoru? Za dobré tipy a rady... celý příspěvek > |  | Vyplatí se dnes ještě pěstovat brambory?, 8.4.2010 Dík za kladnou reakci, vidím že jste pochopila podstatu věci mé reakce na předešlé diskuzní příspěvky.
FR |  |
|  | Jak to vypadá s nakvétáním meruněk?, 8.4.2010 Velkopavlovická těsně před rozkvětem, druhá - starší a pozdnější meruňka má nalité pupeny. V loni se mi něco urodilo, v r. 2008 to pomrzlo a v r. 2007 Velkopavlovická zmrzla komplet a stará neznámá - pozdní omrzla asi do 3 m výšky, takže jsem... celý příspěvek > |  | Vyplatí se dnes ještě pěstovat brambory?, 8.4.2010 Vám chutnají nějaké škrobáky v restauracích či jídelnách? Vždyť to vaří všechno z jednoho pytle (opékané, americké, vařené, saláty, kaše) nebo berou to nejlevnější, co na trhu je. Myslím si, že dnes už asi nikdo v hospodách brambory... celý příspěvek > |  | Pálení z hrušek - vedení kvasu, 2.4.2010 Trochu to odbočilo od původního tématu, že jo? Ale jinak dosti zajímavých postřehů. |  | Jakou odrůdu brambor doporučujete, 11.3.2010 reakce sice až po cca 10 měsících, ale musím. Není to tak úplně pravda. Jedny z nejvýnosnějších odrůd brambor jsou rané Bellarosa, Impala, rané Adéla, Aneta, Marabel. Ba naopak polorané Ditta, Filea, Keřkovské rohlíčky mají nižší výnosy, ale jsou... celý příspěvek > |  | Jakou odrůdu brambor doporučujete, 11.3.2010  Tak zkouším vložit tu tabulku. |  | Odrůda révy Solaris, 3.2.2010 V polovině ledna jsem dostal, spolu s mojimi kolegy, od známého z vinařské oblasti pár řízků (X x vždy po 2 kusech) vinné révy Solaris, které prozatím skladuji v lednici. Něco nám k tomu řekl, ale ze zvědavosti potřebuji... celý příspěvek > |  | Proč se zkracuje terminál? A co je štrůdlák?, 19.11.2009 Jablka střední až větší velikosti, pěkně vybarvená, bez vzhledových vad, v optimální konzumní zralosti, chuťově zajímavá ap. u nás v rodině používáme jako stolní (nebo též jinak řečeno tržní). Ostatní jablka (např. drobnější, méně vybarvená,... celý příspěvek > |  | Jakou odrudu na hruskovici?, 13.11.2009 Díky za snahu, ale ta Thirritiova to asi též nebude. Ta se má údajně sklízet od konce září do poloviny října a měla by mít na sluneční straně načervenalá líčka. Za posledních asi 10 let jsem měl vždy dočesáno koncem září, pořípadě nejpozději začátkem... celý příspěvek > |  |
|  | Tetlucha kozí pysk, 13.11.2009 Zkompostovat se to dá, ale kompost použít např pod řepu, cibuli, jahody, na trávník a ke stromům. Opravdu pozor na lilkovité a možná i luskoviny. A řádně přečtěte návod, postup práce a bezpečnostní opatření. |  | Tetlucha kozí pysk, 13.11.2009 Na tetluchu velmi dobře zabírá herbicidní přípravek "LONTREL 300". V travních porostech na semeno či okrasných trávnících se dá použít ještě v kombinaci např se STARANE 250 EC , AGRITOX, AMINEX, MUSTANG aj., dle registru přípravků na... celý příspěvek > |  | Odstranění pařezu, 21.4.2009 Dobrý den všem diskutujícím. Kdo má zájem, zkuste mrknout na můj příspěvek v diskuzi "jak se zbavit pařezu". Na každých 10 cm průměru pařezu vyvrtat minimálně 1 díru o průměru 10 - 12 cm, do hloubky 10 - 15 cm (záleží i na délce... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|