|
Příspěvky uživatele - 155.69
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jak se jmenuje tato květina, 19.3.2014 Děkuji za odpověď, podle Vaší rady jsem ji našla na google a vypadá to, že je to ona. |  | Jak se jmenuje tato květina, 19.3.2014  Dobrý den, prosím o určení rostliny, nevím, zda je to trvalka nebo pouze letnička. Děkuji za odpovědi. Alena |  |
|  | Lukon Glads, 5.3.2010 Děkuji a ještě za jak dlouho po objednání vám balík přišel? A.K. |  | Lukon Glads, 4.3.2010 Dobrý den, chtěla bych se zeptat na kvalitu zasílaných květin v tomto roce. Jestli už někomu květiny přišly a v jakém stavu, četla jsem na ně i negativní recenze. Děkuji za odpověď. A.K. |  | Jak se jmenuje tato květina?, 4.9.2009 To máte pravdu, jmenovka na té fotce je, ale patří k jiné kytce. Naše malá dcera si občas hraje |  | Jak se jmenuje tato květina?, 4.9.2009 Ano, je z mé zahrádky, dostala jsem ji od známých, ale bohužel bez nějakých informací. Jinak děkuji za info. |  | Jak se jmenuje tato květina?, 3.9.2009  Dobrý den, potřebovala bych zjistit jak se jmenuje tato květina. Bohužel ani nevím jestli je to trvalka nebo letnička. Předem děkuji. |  |
 |
|
|
|