|
Příspěvky uživatele - 210.197
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Přesazení růže, 1.9.2010 Moc děkuji. Stěhování může být i v průběhu zimy, takže to udělám, jak obě říkáte. Zasadím do květináče a to celé do země a na jaře už snad bude mít trvalé místo k zasazení. |  | Přesazení růže, 31.8.2010 Jsem začátečnice a loni na jaře jsem vysadila růži, konkrétně Don Juan a krásně se rozrostla, jenomže bychom se měli stěhovat a ráda bych si růži vzala na nové místo. Chtěla jsem se zeptat, jestli jí přesazení uškodí, navíc by zimu strávila sice... celý příspěvek > |  |
|  | Hurmikaki, tomel japonský, 11.6.2010 Tak je to naroubované na Diospyros virginiana, takže teoreticky mělo přežít i letošní zimu. Vody mělo zatím dost, vzhledem k letošním dešťům. Chodím se na něho dívat každý den a pořád nic. Už má i teplo, tak nevím, co by ještě chtělo. Pomalu se... celý příspěvek > |  | Clematis, 8.6.2010 Moc děkuji, na Prezidenta jsem to loni podle květu tipovala taky, ale nebyla jsem si jistá. Jdu vyhledávat, jak o něho pečovat. Roste zatím nádherně, už mám dva výhony skoro 2 m vysoké. Dole ho stíní půdokryvný břečťan, vypadá, že se má k svět,... celý příspěvek > |  | Hurmikaki, tomel japonský, 8.6.2010 Kupovala jsem to od Sieberze, vůbec to neberu zle. Asi to je naroubované na míň mrazuvzdornou podnož. Ale letos prý bylo v Čechách tepleji než na Moravě, tak uvidíme. A moc děkuji. |  | Hurmikaki, tomel japonský, 5.6.2010 Tak jsem se dívala na cedulku, která byla u stromu. Je tam Tomel japonský/Diospyros kaki/Ebenovník rajčiakový. Čas mu určitě dám, ale moc už nedoufám. |  | Hurmikaki, tomel japonský, 3.6.2010 Mám tomel třetím rokem po výsadbě, jsme na Jižní Moravě a pořád jsem doufala, že přežil zimu a obrazí později. Ale teď tady čtu, že už začátkem května někomu roste. Myslíte, že ještě můžu doufat, nebo už ho mám považovat za ztracený? |  | Clematis, 3.6.2010 Koupila jsem loni plamének "Nelly Moser" a vykvetl tmavofialový květ, je to jiný druh. Vypadalo to, že se neujme, tak jsem s ním nic nedělala, nestříhala a tak, myslím. Letos na jaře krásně roste, je už skoro 2 metry vysoko, ale zatím vůbec... celý příspěvek > |  | Nové výhony u meruňky, 30.5.2010 Potřebovala bych poradit. V letošní zimě nám okousali zajíci meruňku, ošetřili jsme ji balzámem, na jaře krásně vyrašily listy, dokonce i kvetla, ale potom všechno zmizelo. A je zcela zaschlá - nevím, jak to jinak nazvat. A teď začaly od země rašit... celý příspěvek > |  | Majoránka, 6.5.2010 Mám majoránku na záhoně už třetím rokem, krásně se rozrůstá, přežila bez problémů i letošní zimu. Zvláštní péči nevyžaduje vůbec žádnou. Ale není to ani sazenice z obchodu ani vypěstovaná ze semínka. Dostala jsem výkopek s tím, že se jedná o dřevitou... celý příspěvek > |  |
|  | Nejchutnější denivka, 6.5.2010 To jste mě tady rozesmál. Nehodí se do koncepce, tak to sním. To se vám povedlo! Vlasta |  | Jak Vám přezimovala levandule?, 6.5.2010 Taky jsem chtěla vykopat levanduli a tymián, vypadalo to špatně. Ale naštěstí jsem si řekla, že na to je dost času a radši počkám. A teď to začalo všechno obrůstat ze spodu. Levandule stříhám normálně na podzim a po letošní zimě jsem je všechny... celý příspěvek > |  | Vysazení bylinek, 16.4.2010 Chtěla bych zasadit bylinky ven do záhonu. Konkrétně bazalku, koriandr, rozmarýn, rukolu - není na ně ještě moc brzy? Mám je zasadit raději v polovině května? |  | Černooká Zuzana, 16.4.2010 Budu letos Zuzanu vysazovat poprvé, nemám s ní zkušenosti. Chtěla bych, aby pokryla okapovou rouru. Musím k ní dát nějakou oporu nebo se pne přímo na okapu? |  | Oleandr, 15.4.2010 Vrátila bych se ještě k přezimování. Letošní zimu jsem zkusila nechat oleandr venku a dopadlo to špatně - vymrzl. Moc mě to mrzí, byl už krásně rozrostlý a nádherně kvetl. Chodím se dívat každý den, jestli náhodou neobráží větvičky, ale zatím pořád... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|