Příspěvky uživatele - 214.235

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Zemina do skleníku po loňském omylu, 3.3.2010
je to z kraje pole, jakoby pod svahem, tam je jen ornice ale už tam v těch místech není nic sázeno, vždy to bylo "prázdné" no uvidíme, možné je všechno, každopádně to jste měl napsat ale včera jinak Vaše příspěvky tady na zahradě.cz čtu rád, jsou... celý příspěvek >
Česnek teď na jaře?, 3.3.2010
já jsem ale z Prahy, tady bohužel moc možností na sadby a spol. nemáme...
Zemina do skleníku po loňském omylu, 3.3.2010
tak po 4 hodinách pořádné dřiny je jedna strana skleníku hotová! dokonce jsem i "snižil" výšku zeminy, zbytečně jsem to hnal do výšky, abych měl mezitím uličku, a papriky se pak už skoro dotýkaly stropu... jinak vozit v tuhle dobu z pole... celý příspěvek >
Česnek teď na jaře?, 3.3.2010
Zdravím, prosím o radu, česnek jsem ještě nepěstoval a přitom není nad domácí... máme ho doma velkou spotřebu a bohužel na podzim jsem to propásnul... Mohu ho zasadit ještě ted? Seženu ještě sadbu, resp. mohu zasadit třeba český česnek co koupím... celý příspěvek >
Zemina do skleníku po loňském omylu, 2.3.2010
tak tak, asi takhel to zítra udělám jednu jedinou výhodu to ale má... i když draze zaplacenou! skleník je jediné místo na celé obrovské zahradě, kde NENÍ svlačec ani ta kozí brada či jak se to jmenuje, mám metr do hloubky základy a skoro metr zeminy... celý příspěvek >
to bylo přece jen jako POPIS problému... nikdo nechce louže, ale když hodinu někam teče do omezeného prostoru voda a ani louže se nevytvoří, to asi není v pořádku... a druhý den to je opět jako troud...
ještě to upřesním: loni jsem tam zhruba půl na půl dával substrát a zahradnický kompost, samozřejmě v pytlík, byla to taková skoro až temně černá zemina pokud teď polovinu "zeminy" vykopu, tak pořád tam zbyde čtvrtina čistého kompostu a i... celý příspěvek >
já vím, že jsem udělal chybu... proto se ptám a chci to napravit... v rámci možností a teď i času co na to mám... co to vykopat a půl na půl ta ornice? u nás je ornice hodně jílovitá, to by pomohlo myslím... vím, že jsou i lepší řešení, ale to když... celý příspěvek >
děkuji! bohužel tam u nás hnůj nikde nic... když není? koukám ten substrát, to je spíše průšvih než cokoliv pozitivního, že? a já za to dal snad 7 tisíc...
zravím, loni jsem založil skleník a opět jsem si nenechal poradit a do hloubky skoro metr jsem vykopal klasickou zahradní zeminu a navezl tam koupený substrát... stálo mi to dost peněz a udělal jsem tím to nejhorší, co jsem mohl... v létě to nešlo... celý příspěvek >
Co do skleníku než zasadím papriky, 2.3.2010
zdravím, od loňska mám skleník, zatím se kolem toho dost učím a je toho dost :) většinou nedám na vaše rady a pak se divím :) už tam nebudu dávat rajčata, je to nesmysl, stejně vyrostou na zahradě a už nebudu sázet papriky tak blízko sebe jako na... celý příspěvek >
Kdy poprve presazovat sazenicky zeleniny, 28.2.2010
zahoďte to, myslím to vážně!!! koupil jsem to loni i se speciálním krytem, atd... celkem asi 60 sazeniček jsem dělal a ANI JEDNA se nedala použít!!! chybí tomu výživa, vytahuje to extrémně do výšky a sazeničky jako nitky! opravdu, věřte mi, já to... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika