|
Černání tůjí, 16.6.2009 tak toho psa radši zavřu do kotce než aby mi zničil praci kterou jsem udělal a hlavně ty thuje něco stojí a NEJSOU zrovna levné180cm za 600 za kus 90 kusu! |
 |
Cesta přes vodu, 11.6.2009 nejleší nadoba na takovy šlapak je kbelík od primalexu mužu jen doporučit |
 |
|
 |
Cesta přes vodu, 10.6.2009 až ten beton vytvrdne tak kbelík musite odstranit! pod takove těžke veci se davaji třeba 2 vrstvy geotextilie aby se folie neprotrhla |
 |
Cesta přes vodu, 9.6.2009 plastovy kbelík a do něho nalijte beton a na povrch potom posadte nějaky placaty kamen. |
 |
Nápady na levné fólie, kamienkova, 7.6.2009 mohl by sem někdo dat fofografii takového jezirka stašně by mně zajimalo jak vypada jezírko třeba z autoplachty, děkuji. |
 |
UV lampa, 1.6.2009 nevím jestli jste to dobře četl! ale byla řeč o tom že ten pan by dal uv lampu za filtr!!!a nevím proč by se mělo čerpadlo spalit je mnoho druhu čerpadel i kdyby jelo čerpadlo na sucho několik hodin tak ho nespalím! |
 |
UV lampa, 1.6.2009 když zapojite jak řikate uv lampu za filtrem ktery je gravitačni tak se vám muže taky stát že se ucpe přitok do lampy a vyplavite cely filr! |
 |
Úhyn koi kapra, 25.5.2009  takhle to asi nikdo nepozna jak tu nemoc popisujete, neměl na sobě nahodou bily povlak kolem ploutvi či žaber??? |
 |
Sráz, 25.5.2009 ja sem osobně lepil prany kačirek na folii lepidlem na kamena bez problemu drži již 3 sezony. |
 |
Muškaty, 23.5.2009 chtěla bych se zeptat jestli má někdo zkušenosti s muškaty na severním okně ?Mám strach že mi tam nepujdou. |
 |
|
 |
Výsadba cibulí Canna Indica, 22.5.2009 kvest vám určitě nebudou to až přišti rok, letos vám maximalně porostou to je vše! |
 |
Jak často čistit filtr?, 12.5.2009 zajimalo by mně jak často čistit filr v jezirku? |
 |
Ječne pelety, 9.5.2009 udržují přirozenou čistou vodu a podporuji rust rostlin, měli by zamezit rust řas. |
 |
Jeseter, 9.5.2009 je to uplně normalni, jsou to nočni tvorové |
 |
Pěna na vodě, 8.5.2009 pěna vubec nevadi na hladině zmizi sama, pokud mate ve svém okoli řeku či potok a je tam splav tak se běžte k němu podivat a uvidite že se tam taky tvoří pěna a žiji tam ruzni živočichove a vubec nic se neděje |
 |