|
Osvětlení jezírka, 9.8.2009 najděte si LUMINIS 3 set.A pokud byste chtěl nasvitit vic vodní prvky tj.vodopad, rostliny atd. tak chych doporučil mit jedno baleni navic |
 |
Osvětlení jezírka, 9.8.2009 ja osobně sem šel do LED osvětlení, ma to několik vyhod mála spotřeba energie a jasne světlo, vyzkoušel jsem několik variant nasvětleni ale osvedčilo se mi jich mit na okraji jezirka a směrovat paprsek po hladině vypada to užasně.Když ho ponořite do... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Velda i tronic, 3.8.2009 určitě se ozvu a dám vědět jak si stojím. |
 |
Velda i tronic, 2.8.2009 filtraci mam gravitačni biotec Screenmatic 12,čerpadlo laguna max flo 16000,uv lampu TMC 55W a skimer laguna 5000.A zapomněl jsem podotknout že jezirko je umistěno na jižní straně takže tam sviti slunce cely den |
 |
Velda i tronic, 1.8.2009 jezirko mám velke 45m2,max hloubka je 280cm mám tam asi 70x koi,20x jesen a10 jeseteru takže je celkem dost zarybněné, a osazene rostlinama, před zapnutím veldy byly řasy kolem kraje asi tak 20cm dlouhe šlahouny. Po zapojení ikdyž je doporučeno začit... celý příspěvek > |
 |
Velda i tronic, 29.7.2009 možna že jsem se špatně vyjadřil, ale po tydnu s VELDOU ktera jede na 40% po dobu 6h denně řasy jsou bile a shlukuji se do sebe. |
 |
Velda i tronic, 28.7.2009 zatim veldu mám od minuleho tydne, a voda je opravdu čista.Je bez řas to je hlavní, na rybach nevidím žadne komplikace takže jsem spokojeny. |
 |
Velda i tronic, 24.7.2009 musím rict že tenhle přistroj opravdu zabira na 100%,řasy už po 24h.začly bělat a trhat rybám to nijak neškodi, zatím žadne problemy nemaji a to mám koi, jesetery a jeseny |
 |
Velda i tronic, 18.7.2009 takže uvidíme co to provede, ale ještě by mně zajimalo jak dlouho by Velda měla bejt puštěna jestli nonstop nebo jen pár hodin? |
 |
Velda i tronic, 17.7.2009 zajimalo by me jestli ma někdo ma zkušenosti s timto přoistrojem! jake ma parametry, a jestli škodi rybam? |
 |
|
 |
Řasy v jezírku, 10.7.2009 tak tu ČISTOU VODU bych rád viděl!.Jezirek už jsem viděl mnoho ale zatim jsem ješte neviděl čiste jezirko, podle vašich řeči mi to připada že z toho vašeho jezírka dělate bazen!!! |
 |
Housenky na muškatech, 8.7.2009 našla jsem na listech muškatu několik zelených housenek které požiraji listy mužete mi někdo poradit co snimi udělat. |
 |
Pískovaná fólie, 6.7.2009 obyčejne lepidlo na kamen koupite ho v každem baumax. či v hornb. |
 |
Pískovaná fólie, 24.6.2009 nejlepší okraj břehu udělate, aspon já sem to takhle vyřešil nejstrmější plochy sem polepil kačirkem.Položil sem asi 50 cm od okraje geotex.na folii a na tu geotx.sem začal lepit univerzalním lepidlem na kamen kačirek po kačirku mám to 3 rokem a bez... celý příspěvek > |
 |
Divoke kačeny, 19.6.2009 Má někdo zkušenosti s kačenami v jezírku? |
 |