|
Příspěvky uživatele - 76.254
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jakou odrůdu malin vybrat?, 4.4.2010 Mám velmi dobré zkušenosti s Heritage, jak je uvedeno výš, porost vždycky "posekám", sice až na jaře. Plodí mě od prvního týdne v srpnu do konce září, méně plodů se objevuje do prvních mrazů. Občas v době sucha zavlažím, pohnojím 2x za... celý příspěvek > |  | Kdy poprve presazovat sazenicky zeleniny, 5.3.2010 dobrý den, konečné stanoviště tech rajčat je skleník??? Zarazila mne totiž doba výsevu - 26.12. Nedávno se zde vedla debata, že ani 10.04. není pozdě pro výsev rajčat, dokonce prý i při výsevu po 10.05. polní rajčata plodí zde zaznělo. Zde je vidět,... celý příspěvek > |  |
|  | Kdy poprve presazovat sazenicky zeleniny, 28.2.2010 Ano, já s tím taky nemám dobré zkušenosti. Ani s tím Agroperlitem. Není nad klasický substrát pro výsevy a množení, to je jistota... |  | Jak sázet semena a jak pikýrovat rajčata, 25.2.2010 Já přesazuju až po lístky, takže lístky jsou až nad zeminou. |  | Odrůdy paprik, 18.2.2010 Já mám s Meikou negativní zkušenosti, on má pan učitel speciální postupy a ty jak se nedodržují, tak to moc neroste:-))) |  | Banánovníky začínají usychat, 18.2.2010 Jasně, to o nic nejde, kdy jste fotila a jak potom zemina vypadala, hlavní je, aby to rostliny ve zdraví přežily:-)) já jsem měl, nebo vlastně mám několik banánovníků, vypestoval jsem to ze semen z Německa. Jeden zůstal venku, tak jsem zvědavý,... celý příspěvek > |  | Banánovníky začínají usychat, 17.2.2010 To jsem opravdu zvědavý, jak jste jim tím zalitím do misky pomohla... Pro mne je prostě plíseň vždy spojená s vodou nebo vysokou vlhkostí, to si nemohu pomoct.. I ten substrát na těch fotografiích mně připadá tmavý a tudíž vlhký. Ale mohu se mýlit.... celý příspěvek > |  | Banánovníky začínají usychat, 16.2.2010 Ještě k tomu: podívejte se zde, i pro ty kdo neumí německy tak Bilder a pochopíte všechno...:-)) |  | Banánovníky začínají usychat, 16.2.2010 Já si myslím, že jsou prostě "ulitý". To není "jakoby" plíseň, to je plíseň. Mají moc vody, jak je méně světla a teplota nižší, tak oni asi moc nerostou a proto ani moc vody nepotřebují.
Asi je lepší, když jsou na suchu... celý příspěvek > |  | Kustovnice čínská - Goji, 11.2.2010 Já už jsem jí zlikvidoval... Možná jsem ale měl nějakou planou formu co roste u každé silnice... Akorát to kvetlo a nic z toho nebylo... Napadlo to padlí, lístky zbělely... Jinak rostla jako plevel.. |  |
|  | Kdy zasit papriku, rajce, okurky, 4.2.2010 Já se rád připojím k tomu "pokusu" vysít rajčata 10.04. navrhuji cenově dostupné odrůdy Tornádo nebo Start. U paprik to můžu zkusit klidně taky, ale normálně mě papriky už ted lezou ven, kolem 15.04. je dám do foliáku a koncem května... celý příspěvek > |  | Kdy zasit papriku, rajce, okurky, 29.1.2010 Kdybyste mohl ten výsev 10.04., přepichování s datumem atd. až do datumu první sklizně plodů u rajčat i paprik nějak fotograficky zdokumentovat a dát potupně na tento web byl bych Vám vděčný... |  | Kdy zasit papriku, rajce, okurky, 27.1.2010 Můžete mě prosím popsat - viz příspěvek výše - jak vypadají rajčata a papriky, kdžy je vysejete 25.03. a v půli dubna, tj. za asi 20 dní je dáte do studeného pařeniště? Jak narostou za těch 15 dní, když budu počítat, že Vám za 5 dní vyjdou?? To snad... celý příspěvek > |  | Semena ze zahraničí, 24.1.2010 Já to vezmu z druhé strany: mám známou v jižním Německu, 2km od Rýna bydlí. Loni jsem jí poslal naše osiva - rajčata Bejbino a Tornádo, okurky Charlotte a nějaké papriky. Byla z nich nadšená a hlavně rajčata jí prý chodila obdivovat celá vesnice a... celý příspěvek > |  | Konec mých balkonových rajčat, 13.1.2010 Neudává údaj " ochranná lhůta" náhodou dobu, po kterou se plody nemají konzumovat, tj. postřik škodí zdraví? Myslím, že ano... Takže si myslet, že plody jsou po tuto dobu chráněny je nesmysl. |  |
 |
|
|
|