|
Příspěvky uživatele - 162.155
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Synsepalum dulcificum, 16.4.2007 Poradi nekdo,kde tuto rostlinu koupit? Tez by me zajimalo,jak je to s opylenim a vubec jejim pestovanim v nasich klimatickych podminkach.Na sve zahrade pestuji bezproblemu vinou revu-slunecny jizni svah v okoli Prahy.Dekuji za radu. |  | Staré hrušky, 5.4.2007 je k prodeji na www.stareodrudy.org |  |
|  | Muškatelka, 5.4.2007 no,jeste ,ze jste byl zbrkly:) Diky Vam jsem objevila prodejce stare odrudy jablone,kterou shanim leta letouci:)).Takze mam velkou radost... |  | Nashi-opilovači, 31.3.2007 Mam odrudu Hong-li,ktera jiz kvete.Pri koupi stromku mi bylo receno,ze opilovacem jsou nase odrudy hrusni,ktere vsak jeste nekvetou.Zajimalo by mne ,zda Nashi kvete alespon tak dlouho,nez se rozevrou kvety ostatnich hrusni ? |  |
|
|
|