|
Příspěvky uživatele - 116.56
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jakou jabloň?, 26.2.2010 Otava to není. Hledela jsem na internetu. Nejblíže je Topaz, ale kdyby byl ve žluté barvě, s růžovým líčkem. Hutností je to jablko po delším uskladnění asi jako Dukát. |  | Co je to za odrůdu?, 26.2.2010 To bude asi něco podobné, ale tato je zralá kousek dříve. Jakuba je na Slovensku 25.7. Koncem srpna (podud je nesníme), jsou na stromě sypká.. U červených jablek mají některá kraj dužiny načervenalý. Ta, kterou znám jí má bílou. Dlouho jsem ji... celý příspěvek > |  |
|  | Co je to za odrůdu?, 26.2.2010 Na Slovensku je tato stará odrůda známá jako "Jakubky". Měla jsem je v zahradě a odpovídaly by popisu. Na stromě jich bývá hodně a mají v průměru cca 7 cm. Milují je vosy. Když se v létě vytřídí, tak mají bez problémů 10 cm v průměru a jsou... celý příspěvek > |  | Jakou jabloň?, 26.2.2010 Jsem dnes na těchto stránkách poprvé a nevím jak zadat nový dotaz, tak zadávám do diskuze Jakou jabloň. Prodala jasem zahrádku, ve které byla výborná jabloň, stará 6-7 let, prý nová odrůda. Původní majitel si nepamatuje název. Jablka prý vydrží do... celý příspěvek > |  | Okousané jabloně, 26.2.2010 Ještědoplňuji. Zkusím tu moji osvědšenou metodu se stromovým balzamem a textilní fólií. Mám předtím dřevo postříkat proti přezimujícím škůdcům, nebo bych stromky totálně dorazila? |  | Okousané jabloně, 26.2.2010 Děkuji za odpověď. U některých stromků by šlo udělat přemostění. Syn mi říká, že mám použít kůru z vrbiny. Pomůže to, nebo je to zcestný nápad. Vrba je dobře vodivá, ale nechtěla bych, aby mi rašila z jabloní vrba. Slyšela jsem, že existuje srpový... celý příspěvek > |  | Okousané jabloně, 26.2.2010 Tak vidím, že nejsem jediná poškozená. Dnes ráno mi málem oči vypadly. Všech 13 jabloní je okousaných na kmenu i větvích. Byly vysázeny na pěstování na drát, takže jsou nízké. Neokousané je pouze to, co bylo pod sněhem. Celou zimu nebylo kolem... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|