Příspěvky uživatele - 126.122

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jakou houbu na zničení pařezu ořešáku?, 31.3.2010
Dobrý den, vím, že se to všechno řeší dokola, že na netu je spousta návodů, ale popravdě, nějak z toho nejsem pořád moudrá, a tak vás raději prosím o názory: - máme pařez ořešáku, který jsme káceli před 2 měsíci; - cca 1 m vysoký, průměr 80... celý příspěvek >
Vzrůst/výška slivoní, 24.2.2010
No ale tak to je taky supr napad. Diky! Libi se mi to. Ja vedela, proc sem mam psat :)
Vzrůst/výška slivoní, 23.2.2010
Mno... to jste se zamyslel spravne a mate v podstate pravdu :) mame v planu se pokusit to vytáhnout bagrem... nejak, pokud to vubec pujde. Na zahrade nam zustal po predchozich majitelich jeden oresakovy parez, ktery neustale obrusta, takze i z... celý příspěvek >
!!! oskeruše - super!!! Vůbec jsem netušila, že něco takovýho existuje, už to zkoumám na netu a vypadá to dobře. Díky za tip! :)
no jo no, ořešák to nebude, no :))), ale ty 4 metříčky by mi stačily :) hrušku právě už máme... takže asi třešeň. Akorát ještě pořád pořádně nechápu - když bych se teda rozhodla pro třešeň, tak zase jen a pouze závisí na podnoži?
Takze staci fakt jen vybrat tu spravnou podnoz a odrudu si muzu vybrat dle chuti? No tak to by bylo super... :) ... a da se cca odhadnout ta vyska?
Dobrý den, pokáceli jsme ořešák a chtěla bych místo něj něco... možná slivoň, přemýšlela jsem ale třeba o jedlém kaštanu, zatím nevím a nejsem rozhodnutá, spíš jsem bezradná... chtěla bych mít nějaký "jedlý" strom, ale každopádně aby byl vyššího... celý příspěvek >
Vyhnívání stromu, 23.2.2010
Dobrý den, jen pro informaci - včera jsme bohužel ořešák pokáceli. Zkoušela jsem vyhnilé dřevo vyšťourat, zakrývat díry, ale bezúspěšně, rozhodla jsem proto, že ho pokácíme. I když jsem nejprve měla trochu výčitky, jestli jsem se neunáhlila, tak... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika