|
Příspěvky uživatele - 126.122
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jakou houbu na zničení pařezu ořešáku?, 31.3.2010 Dobrý den,
vím, že se to všechno řeší dokola, že na netu je spousta návodů, ale popravdě, nějak z toho nejsem pořád moudrá, a tak vás raději prosím o názory:
- máme pařez ořešáku, který jsme káceli před 2 měsíci;
- cca 1 m vysoký, průměr 80... celý příspěvek > |  | Vzrůst/výška slivoní, 24.2.2010 No ale tak to je taky supr napad. Diky! Libi se mi to. Ja vedela, proc sem mam psat :) |  |
|  | Vzrůst/výška slivoní, 23.2.2010 Mno... to jste se zamyslel spravne a mate v podstate pravdu :)
mame v planu se pokusit to vytáhnout bagrem... nejak, pokud to vubec pujde. Na zahrade nam zustal po predchozich majitelich jeden oresakovy parez, ktery neustale obrusta, takze i z... celý příspěvek > |  | Vzrůst/výška slivoní, 23.2.2010 !!! oskeruše - super!!! Vůbec jsem netušila, že něco takovýho existuje, už to zkoumám na netu a vypadá to dobře. Díky za tip! :) |  | Vzrůst/výška slivoní, 23.2.2010 no jo no, ořešák to nebude, no :))), ale ty 4 metříčky by mi stačily :)
hrušku právě už máme... takže asi třešeň. Akorát ještě pořád pořádně nechápu - když bych se teda rozhodla pro třešeň, tak zase jen a pouze závisí na podnoži? |  | Vzrůst/výška slivoní, 23.2.2010 Takze staci fakt jen vybrat tu spravnou podnoz a odrudu si muzu vybrat dle chuti? No tak to by bylo super... :)
... a da se cca odhadnout ta vyska? |  | Vzrůst/výška slivoní, 23.2.2010 Dobrý den,
pokáceli jsme ořešák a chtěla bych místo něj něco... možná slivoň, přemýšlela jsem ale třeba o jedlém kaštanu, zatím nevím a nejsem rozhodnutá, spíš jsem bezradná... chtěla bych mít nějaký "jedlý" strom, ale každopádně aby byl vyššího... celý příspěvek > |  | Vyhnívání stromu, 23.2.2010 Dobrý den,
jen pro informaci - včera jsme bohužel ořešák pokáceli. Zkoušela jsem vyhnilé dřevo vyšťourat, zakrývat díry, ale bezúspěšně, rozhodla jsem proto, že ho pokácíme. I když jsem nejprve měla trochu výčitky, jestli jsem se neunáhlila, tak... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|