|
Problem se sekackou TD 484 TR, 10.12.2020 Podobný problém vždy po roce. Už několikrát po drahem servisu v Mountfieldu, pry se ucpavá triska vlivem nečistot v benzinu. Benzin leji pres dvě ponožky, čistý kanystr apod. Nechapu |
 |
Co dělat proti plzáku španělskému?, 13.4.2014 ty mrchy zerou vse-pry aromativcke byliny nazerou - kopr, zlikviduji v zarodku, v medunce si snad delaji hnizdo, babicka je davala do vapna, jenze co snimi pak, takze kdyz uz jsou to takove potvory, chci z nich taky aspon neco uzitecneho mit a na... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Pes a bouřka, 5.8.2013 Nechce se mi to psát od začátku, takže jen zkopíruju co jsem před chvílí psala kamarádovi (aby se někdo neurazil, že všem tykám :)
Nahrej si (nebo stáhni třeba na uložto) zvuky bouřky, rachejtlí, střílení apod. a začni jí to pouštět, zezačátku... celý příspěvek > |
 |
Jak pěstovat Solanum jasminoides, 5.7.2012  To jsem ještě já dnešní foto... |
 |
Jak pěstovat Solanum jasminoides, 5.7.2012  popletla jsem fotky |
 |
Jak pěstovat Solanum jasminoides, 5.7.2012  Ahoj, měla jsem solanum před rokem a taky mi moc nešlo. Lístky byly černé a opadaly... v srpnu jsem kytičky vyhodila :( Známá měla také solanum, krásně narostlé. opravovali jí balkon a kytky mi dala na hlídání :) Takže jsem nakonec měla krásný... celý příspěvek > |
 |
Vyber el. núžek na živý plot, 24.6.2011 Zdravím,
chtěl bych poradit s výběrem plotořezu na živý plot- túje.
Samozřejmě bych chtěl kvalitní za solidní cenu.Hlavně nevím, od jaké ceny má význam to kupovat?
Dle nabídky se zdají obstojné i třeba modely kolem 1000 Kč, ale je za tuto cenu... celý příspěvek > |
 |
Problém s motorem Briggs&Stratton, 7.4.2011 Dobrý den, řeším podobný problém. Sekačka po nastartování poměrně dlouho nešla do otáček a pomáhalo dopumpovávat ručně benzín. Pravděpodobně je špatná membrána. Průšvih je ale, že jsem si nenafotil zapojení pružinek a nemůžu to dát zpět dohromady.... celý příspěvek > |
 |
Průchodky do sudu, 11.2.2010 Také lze na principu "spojených nádob" propojit hadicemi sudy vrchem a nemusíte vrtat a propojovat žádné průchodky. |
 |
Závady při výrobě domácích uzenin?, 17.1.2009 Mno, já si doby před 48, lety nepamatuju. Pamatuju si ale doby let... třeba sedmdesátých kdy u dědy ve spíži vždy visela šíška vysočiny, báječně proschlá a mastná... a já mooc rád zařezával. Občas koupím šišku i do mé spíže... ale není to ona ani... celý příspěvek > |
 |
|
 |
kustovnice čínská, 8.6.2008 Dobrý den,
zajímalo by mě, kde tedy koupím tu nejedovatou kustovnici.
Chci jí koupit své matce a nerad bych aby se jí přitížilo.
Děkuji předem za zprávu. |
 |
Co je to za rostlinku?, 12.5.2007 Tak jsme zúžili výběr, víme, že se jedná o rod Rhipsalis, jen nevíme, jestli druh cereuscula nebo teres |
 |
Co je to za rostlinku?, 11.5.2007 Prosím, nevíte někdo, co je to za rostlinu?
http://server6.pictiger.com/img/81176/other/-users-coronair-desktop-img-1171-.php |
 |
Vanilka, kakaovník, třtina, 13.4.2007 Dobrý den dnes mi přišel do schránky leták od Starkla a tam nabízejí vanilku-rostlinu za 99kč.
Mají i www.starkl.com
třeba vám to pomůže a potěší:-).hezký den Šárka |
 |
Sibiřský cedr (Sibiřská borovice), 9.12.2006 Dobrý den,potředné info najdete na
http://www.duchovnisetkani.cz/anastasia/cedrus/pestovani.asp
http://www.cedruscz.com/index.php?v=5
a jestli sháníte semena na základě info a přečtení knih o Anastasii tak vám moc fandím a jestli né.... tak... celý příspěvek > |
 |