|
Příspěvky uživatele - 41.132
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Co je to rostliny?, 24.4.2010 Dvojka by mohla být malá datlová palma - jestli jsou ty listy tuhé a jsou v nich při natržení patrná bílá vlákna. A taky trochu připomíná Aspidistru - kořenokvětku. |  | Pomozte určit jarní květinu, 23.4.2010 Díky za určení:) |  |
|  | Pomozte určit jarní květinu, 23.4.2010 Taky mi to připomínalo hyacint. Vyrostl na zahradě, o kterou se nikdo po léta nestaral, tak třeba zplaněl, nebo tak něco... |  | Pomozte určit jarní květinu, 23.4.2010  Dobrý den, kdo pozná jarní cibulnatou květinu na fotografii...? Předem děkuji. |  | Hydrogel?, 12.4.2010 Dobrý den, na netu jsem narazila na nějaké zahraniční video, kde paní zahradnice předváděla, jak sázet rostliny do truhlíku - no moc se s tím nepárala a pod vrstvu substrátu prostě rozprostřela dvě dětské jednorázové plenky:) (tou vsakovací vrstvou... celý příspěvek > |  | Bažinka ve staré vaně, 11.4.2010 Dobrý den, mám na zahradě starou vanu zapuštěnou do země, metr krát dva metry, hloubka asi 25 cm. Je ve stínu. Chtěla bych z toho udělat záhon bahenních rostlin. Prosím o radu - mám do vany dát ještě špunt, nebo ji ještě vyložit fólií (jestli má voda... celý příspěvek > |  | Jak si udělat kompost?, 6.4.2010 Dobrý den, už se to tu řeší na jiných diskuzích, takže nějaké informace už tu jsou. Jako "kompostér" může sloužit jáma v zemi, roh v koutě zahrady, ohrádka z prken či plastový kompostér. Mám zkušenosti se vším a na konci je vždycky krásná... celý příspěvek > |  | Vaše zkušenosti s prodejci rostlin, 30.3.2010 Ráda bych se přidala k chvále na pana Basíka. Na mé dotazy a požadavky ohledně termínu dodání vždy velmi rychle a ochotně odpověděl. Termín dodání jsem tedy věděla předem (ještě že tak, protože Česká pošta je strašidelný podnik) a mohla jsem si... celý příspěvek > |  | Zahrada ve vnitrobloku, 28.2.2010 Dobrý den, navazuji na starou diskuzi. Starám se o zahrádku ve vnitrobloku, ne které jsou ještě staré vysoké stromy, takže je dost zastíněná. Vysadila jsem tam bohyšky, kapradiny, čechravy, bergénie a pěnišníky. Kam jde přece jen trocha sluníčka tak... celý příspěvek > |  | Křídlatka - legislativa, 23.2.2010 O včelách toho pravda moc nevím:), informaci o medonosnosti křídlatky mám z Googlu. Kvete od září do října, to se snad ještě nějaký hladový hmyz najde:) Prostě se mi nezdá tak démonická, jak se to někdy prezentuje. Zajímá mne spíš ta legislativa. |  |
|  | Křídlatka - legislativa, 23.2.2010 Dobrý den, ráda bych se zeptala, jak je to s pěstováním křídlatky - invazivní rostliny. Mám na zahrádce místo, kde je sucho a stín a této rostlině se tam velmi dobře daří (narozdíl od všeho ostatního). Přijde mi docela hezká a užitečná (medonosná,... celý příspěvek > |  | Číhání na jaro, 14.2.2010 Taky číhám na jaro, obklopena primulkami, řeřichou a kelímky od jogurtů naplněnými zeminou a semínky:) Aspoň že pokojovkám už rostou nové listy. Těším se na jarní fotky, třeba někdo narazí na rozkvetlou lísku či jívu:) |  |
 |
|
|
|