Příspěvky uživatele - 41.132

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Co je to rostliny?, 24.4.2010
Dvojka by mohla být malá datlová palma - jestli jsou ty listy tuhé a jsou v nich při natržení patrná bílá vlákna. A taky trochu připomíná Aspidistru - kořenokvětku.
Pomozte určit jarní květinu, 23.4.2010
Díky za určení:)
Pomozte určit jarní květinu, 23.4.2010
Taky mi to připomínalo hyacint. Vyrostl na zahradě, o kterou se nikdo po léta nestaral, tak třeba zplaněl, nebo tak něco...
Pomozte určit jarní květinu, 23.4.2010 Obsahuje fotku
Dobrý den, kdo pozná jarní cibulnatou květinu na fotografii...? Předem děkuji.
Hydrogel?, 12.4.2010
Dobrý den, na netu jsem narazila na nějaké zahraniční video, kde paní zahradnice předváděla, jak sázet rostliny do truhlíku - no moc se s tím nepárala a pod vrstvu substrátu prostě rozprostřela dvě dětské jednorázové plenky:) (tou vsakovací vrstvou... celý příspěvek >
Bažinka ve staré vaně, 11.4.2010
Dobrý den, mám na zahradě starou vanu zapuštěnou do země, metr krát dva metry, hloubka asi 25 cm. Je ve stínu. Chtěla bych z toho udělat záhon bahenních rostlin. Prosím o radu - mám do vany dát ještě špunt, nebo ji ještě vyložit fólií (jestli má voda... celý příspěvek >
Jak si udělat kompost?, 6.4.2010
Dobrý den, už se to tu řeší na jiných diskuzích, takže nějaké informace už tu jsou. Jako "kompostér" může sloužit jáma v zemi, roh v koutě zahrady, ohrádka z prken či plastový kompostér. Mám zkušenosti se vším a na konci je vždycky krásná... celý příspěvek >
Vaše zkušenosti s prodejci rostlin, 30.3.2010
Ráda bych se přidala k chvále na pana Basíka. Na mé dotazy a požadavky ohledně termínu dodání vždy velmi rychle a ochotně odpověděl. Termín dodání jsem tedy věděla předem (ještě že tak, protože Česká pošta je strašidelný podnik) a mohla jsem si... celý příspěvek >
Zahrada ve vnitrobloku, 28.2.2010
Dobrý den, navazuji na starou diskuzi. Starám se o zahrádku ve vnitrobloku, ne které jsou ještě staré vysoké stromy, takže je dost zastíněná. Vysadila jsem tam bohyšky, kapradiny, čechravy, bergénie a pěnišníky. Kam jde přece jen trocha sluníčka tak... celý příspěvek >
Křídlatka - legislativa, 23.2.2010
O včelách toho pravda moc nevím:), informaci o medonosnosti křídlatky mám z Googlu. Kvete od září do října, to se snad ještě nějaký hladový hmyz najde:) Prostě se mi nezdá tak démonická, jak se to někdy prezentuje. Zajímá mne spíš ta legislativa.
Křídlatka - legislativa, 23.2.2010
Dobrý den, ráda bych se zeptala, jak je to s pěstováním křídlatky - invazivní rostliny. Mám na zahrádce místo, kde je sucho a stín a této rostlině se tam velmi dobře daří (narozdíl od všeho ostatního). Přijde mi docela hezká a užitečná (medonosná,... celý příspěvek >
Číhání na jaro, 14.2.2010
Taky číhám na jaro, obklopena primulkami, řeřichou a kelímky od jogurtů naplněnými zeminou a semínky:) Aspoň že pokojovkám už rostou nové listy. Těším se na jarní fotky, třeba někdo narazí na rozkvetlou lísku či jívu:)
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika