|
Motorová pila Oleo-mac, 10.2.2010 Kupte jsi husku bude dobře sloužit jako me nejakou slabši zalezi naco ji potrebujete ja jsem spokojen mam tu nejslabsi zatim staci narezala toho dost. |
 |
Bubnova sekacka jikov, 10.2.2010 Tak to je uplne super diky. |
 |
|
 |
Bubnova sekacka jikov, 10.2.2010 To by bylo fajn.Ješte lepši jestli je servis v Benesove nebo Trebon abych to mel s chalupy pri ruce. |
 |
Bubnova sekacka jikov, 9.2.2010 Dobrý den.Předem děkuji za radu.Při startování jse nerostoči bubny ono totiž nejde jak jsem prva psal natáhnout šnurou a seká se.Skoušel jsem to bez svíčky to lehce šlo, ale stále nic jen to v tom bublalo a nic.Jedině mě potom... celý příspěvek > |
 |
Bubnova sekacka jikov, 5.2.2010 To jsem skoušel pootočit svíčkou a nic. Jeto bdr tušim 700 rok vyrob 93 papiry bohužel od ni nemam. |
 |
Bubnova sekacka jikov, 4.2.2010 Potřeboval bych poradit jak jsem již psal mam dvou bubnovku motor jikov rok 93.Jednou jsem ji pujcil a od te doby nefunguje. A to tak, že když ji chci tu šnuru natahnout tak to jde steška a to kolecko se nechce roztacet ... celý příspěvek > |
 |
Multicara 25 / spojkove lanko, 29.1.2010 Zdravím. Záleží kde toto lanko kupujete.Já problem zatím nemám.Jak je to se zimním přezutím to nevím jezdím na normálních pneumatikách.Jarda |
 |
Multicara 25 / spojkove lanko, 26.1.2010 Dobry den chtel bych se zeptat jesli ma nekdo take tento typ multicary.Drive jsem mel spojkove lanko vydrželo me 20 let.Sehnal jsem nove a měl jsem ani ne tri mesice a utrhlo se, už několikrat čím to asi je.Dělají jse pro multicary... celý příspěvek > |
 |