|
Příspěvky uživatele - 44.31
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Dolmar MS 4510 nebo Solo 154?, 22.9.2011 Já jsem ještě pro srovnání doplnil Solo 665-681. Nic okecávat nepotřebuji, 154 v testu není. Tyto pily mají dle KWF stejnou hmotnost 7kg a přitom každá má jiný obsah a prodejci a výrobce uvádějí jiné hodnoty hmotnosti pod 7 kg. |  | Dolmar MS 4510 nebo Solo 154?, 22.9.2011 Já jsem hmotnost 6,7kg zaznamenal pouze u MS 340. Ale rozdíl v objemu motoru při stejné konstrukci ten rozdíl neudělá. To by potom musely být rozdíly i u jiných strojů. Nevím, co tím myslíte zdroj poruch u některých výrobců, já jsem to bral z... celý příspěvek > |  |
|  | Dolmar MS 4510 nebo Solo 154?, 22.9.2011  Technické parametry se dají snadno porovnat, je škoda, že u 154 neuvádějí spotřebu, pouze u verze SB. Je fakt, že modely 3310-4510 jsou už ve výrobě hodně dlouhou dobu. Nemají např. pumpičku paliva, ale tu mnozí nemusejí, záleží to na obsluze. |  | Dolmar MS 4510 nebo Solo 154?, 22.9.2011 Já bych upřednostnil ten přístroj, který má vhodnější využití na danou práci. Výkonově jsou stejné, vyšší obsah 154 bude výhodou v extrémní zátěži, zase nevyužitý objem je o vyšší hmotnosti a vyšší spotřebě. |  | Husqvarna 555, 562 XP, 15.9.2011 Nezaujal mě model 540XP, neboť to byla ukázka filtrace ve srovnání s konkurenční značkou Stihl. To už zde bylo u klasických pil, ale výsledek - je to více reklama, než ukázka praxe. V praxi se každý profesionál, který chce mít jistotu, že druhý den... celý příspěvek > |  | Technika orby, 14.9.2011 Uvezu na vozíku 1,5m dřeva v solidním terénu, ve špatném terénu do 1m i dle hmotnatosti dřeva. Na asfaltu jsem vezl 14 pytlů brambor, většinu cesty na 3 rychlost. Zadejte zde.. dvoumontáže.. je tam vše. |  | Husqvarna 555, 562 XP, 14.9.2011 Pane Stando, je to tak čerstvé, že to... nikdy jsem netvrdil je dost na vodě. Vy jste tím chtěl pouze negovat moji odpověď k předčištění vzduchu s přetlakem a tak jste se do toho zapletl. Já znám předčištění s přetlakem a s podtlakem - samozřejmě vše... celý příspěvek > |  | Husqvarna 555, 562 XP, 14.9.2011 Tak to jste to nepochopil. V cca roce 1991/2 jsem se poprvé setkal s první motorovou pilou, která měla odstředivé čištění vzduchu, tehdy to na Jonseredu pojmenovali - *Turbo. Pro představu, tehdy to bylo u motorových pil dost jednotvárné a pily se... celý příspěvek > |  | Technika orby, 11.9.2011  Několik fotek kotoučového krojidla a úpravy odhrnovačky. Svazenka už byla velká a půda tvrdá, neprší. Tak jsem oral za těchto podmínek. Zrovna došly baterie a neměl jsem čas je nabíjet. Tak jsou jen fotky a toto malé video, dříve bych neoral, ale... celý příspěvek > |  | Betonáž bazénu, 23.8.2011 Betonovat a postupně dopouštět vodu můžete, ale voda by měla být tak 15 cm nad betonem. Zásadní je dodržet eliminaci velkého tlaku betonu na stěny bazénu, a proto je betonáž nejvhodnější rozdělit alespoň na 2 dny, kdy již spodní vrstva tvrdne a... celý příspěvek > |  |
|  | Zahradni traktor Vari Pony, 9.8.2011 Nové Vari je dost velká částka. Trochu trpělivosti a koupíte velmi solidní stroj a mnohdy ještě přidají příslušenství v ceně. Většinou to prodávají majitelé, které síly opustily, nebo děti přestěhovali tam, kde již nemají na co Vari používat, nebo... celý příspěvek > |  | Solární ohřev vody a písková filtrace po domácku, 2.8.2011  Solární systém mimo zimu v našem případě 12m2 z 99% pokrývá TUV, z cca 50% nahrazuje přitápění, ohřev bazénu je v pořadí, jako 3 priorita a přepíná jej prostorový bezdrátový termostat. Já jsem zapojení řešil netradičně, bez AKU, tím odpadá výměník na... celý příspěvek > |  | Metaltec, 31.7.2011 Hodně dávno se objevil přípravek Lubrifilm (možná metal) to si už nepamatuji, byla to tuba a na ošetření 1 náplně oleje v klasickém motoru škodovky. V přípravku bylo vidět částice barevné, jako měď. Jedno balení jsem koupil do starého služebního... celý příspěvek > |  | Metaltec, 31.7.2011 Tak jsem si zase ověřil funkčnost přípravku M1. Shodou okolností se ke mě dostala motorová kosa SOLO 119, která byla zadřená. V servise konkurenční značky naznali, že je to na celkovou generálku motoru a tudíž se to absolutně nevyplatí. Majitel se... celý příspěvek > |  | Křovinořez Leader, 30.7.2011 Ten gumový ventilek je podstatně spolehlivější, palivo nepropouštějící řešení a je to i o hodně techničtější. |  |
 |
|
|
|