|
Příspěvky uživatele - 33.35
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Určenie odrody, 19.3.2009  Prikladám foto dužiny.
Čo sa týka odrody Slava Pobeditelam, tak na ruskom internete ho uvádzajú ako jesennú odrodu, ktorá vydrží do 11.-12. mesiaca a na foto je vetšinou cele červené i keď tvarovo mu je podobné. |  | Určenie odrody, 19.3.2009 Hľadal som medzi starými odrodami v Čechách, na Morave a na Slovensku a nenašiel som ho, bude to asi novšia odroda. Rodičia ho majú minimálne tých 20 – 25 rokov a veľmi si ho cenia.Je veľmi chutné, dobre sa skladuje a je vhodne do drsnejších polôh. ... celý příspěvek > |  |
|  | Určenie odrody, 18.3.2009 Jonathan to asi nebude, pretože rodičia majú Jonathanky a tie sú v tých podmienkach menšie, viac červené a majú lesklú voskovú šupu /slupku/. Aj tak moc ďakujem za názor. |  | Určenie odrody, 18.3.2009 Banánové zimné to pravdepodobne nebude, foto som našiel na kohaplant.sk a tam má toto jablko výrazne tmavé lenticely. Aj tak Vám moc ďakujem za ochotu a pomoc. Budem pátrať ďalej. Možná mi niekto ešte poradí. |  | Určenie odrody, 18.3.2009 O Banánovom zimnom som uvažoval, ale nemôžem zohnať foto, aby som to porovnal. Vlastnosti má asi podobné. |  | Určenie odrody, 17.3.2009  Dobrý deň,
Prosím o pomoc pri určení odrody jablone. Je to zimná odroda, ktorá bola pred cca 25 – 30 rokmi zakúpená na Morave. Strom je menšieho vzrastu, asi ako Ontário. Je nenáročný na pôdu, rodičia ho majú vysadený v prudkom svahu (40 stupňov)... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|