|
sekvojovec mamuti, 16.2.2009 1.2.2009 jsem vysel semena Sekvojovce. Šišky jsem našel pod stromem v obci Chabaně u Buchlovic. 15.2.2009 jsem zpozoroval první klíčení. |
 |
Husqvarna nebo Stihlka?, 30.7.2008 A kdybyste si měl vybrat mezi 346 XP a Stihlkou 280? |
 |
|
 |
Husqvarna nebo Stihlka?, 30.7.2008 Rozhoduji se mezi HQ 346 XP, 357Xp a Stihlkou 310. Pilu potřebuji na řezání palivového dřeva asi 20 - 30 cm3 ročně a kácení stromů se středně silným kmenem. |
 |
Výběr motorové pily, 30.7.2008 Připojil bych k tomu výběru pil ještě husqvarnu 346 xp. |
 |
Výběr motorové pily, 30.7.2008 Dobrý den,
potřeboval bych poradit s výběrem pily. Použití na přípravu palivového dřeva na zimu asi 20cm3 a občasnému řezání středně silných stromů. Rohuduju se mezi Stihl 280i(260) a HQ 455 Rancher(HQ 55). |
 |
Odolná švestka Chrudimská - bývalá Vaňkova, 25.10.2007 Da se koupit v okoli UH Hradiste? Po kolika letech zacina rodit? DEKUJI |
 |
Padani listi na svestce, 23.9.2007 Mame na zahrade dvacet stromu svestky domaci - dvacet let starych. Uz mynuli tyden na vsech stromech nebyl ani listek. Sarkou napadene jsou. Pritom v mem okoli jsou stromi jeste zelene. Jake jsou priciny. Dekuji |
 |
Durancie a šárka, 18.9.2007 Zdravim, ja na durancie nedam dopustit, lonska sklizen a slivovicka byla vinikajici! Zbiral jsem plody az na konci rijna, kdy uz se z plodu stracela voda - kolem stopky se plod svrastel. Plod byl chutove velmi aromaticky, krasne vonela duznina a... celý příspěvek > |
 |
Pozdne kvetouci svestky, 8.9.2007 Sad me lezi v udoli, letosni nadherne zakvetle trnky a durancije - vsechny kvety zmrzli. Co mame par stromu na horyzontu, tak uplny opak. |
 |
Pozdne kvetouci svestky, 8.9.2007 Prosim muze mi nekdo poradit, jaky druh svestky je vhodne sazet aby co nejvic byla odolna jarnim mrazikum a sarce. A aspon tochu vhodna na slivovici. Bydlim na jizni morave - Uh. Hradiste. Dekuji |
 |
|
 |
Jojo - je vhodna na kvas?, 1.9.2007 Zdravim, bydlim v UH.Hradisti,v mem okoli je napadeni svestek sarkou hodne citelne. Jake mate zkusenosti s touto odrudou. Je vhodna na slivovici? Kde se da v mem okoli koupit? Dekuji |
 |
Kanadske boruvky, 11.7.2007 Jak to muzu snizit? Dekuji |
 |
Kanadske boruvky, 10.7.2007 Zdravim, na kericich mam o proti lonskemu roku velmi male prirustky. Listy jsou prevazne zluto zelene. Ne jare kere hodne kvetli a pak opadali. Co mam delat? Dekuji |
 |
Velkoplode ostruziny, 10.7.2007 Mam na keri nazloutle listy, obcas mi uschne mensi vetvicka. Nevim cim mam hnojit, letos ma hodne plodu taak at mi narostou. Dekuji |
 |
cerne tecky na rajcatech, 10.7.2007 Prosim kdeje chyba - v zalivce nabo hnojeni? Dekuji |
 |