|
Příspěvky uživatele - 36.244
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Pěstování rajčat, 22.2.2010 Já už mám rajčata vyseté a přepíchané. Takže bych řekla, že by jste měla také začít. Vyset do substrátu pro výsev nebo do agroperlitu. Pak přepikýrovat - až budou mít pravé listy - to jsou ty druhé. A kdy vysadit ven?? To záleží, zda do pařeniště,... celý příspěvek > |  | Narcisy, 24.1.2010 Mockrát děkuji. Hned dám do truhlíků. Cibule jsou pěkně veliké, nejsou vůbec vyschlé a už mírně narašené. Už z nich "vyčuhují" kousíčky listů cca 1-1,5 cm. |  |
|  | Narcisy, 24.1.2010 Kdyby to dárce věděl, tak bych se zde neptala. Koupil zahradu a uskladněné cibule našli popsané a pěkně uchované. |  | Zakládání foliovníku, 24.1.2010 Objednala jsem si na internetu malý foliovník. Délka 272 cm, šířka asi 90 a výška 70. Píšete, že jste z něj odhrabával sníh. necháváte ho přes zimu venku? Folii nesundaváte? Nesnižuje to životnost? Kupuji foliovník poprvé, tak sbírám informace,... celý příspěvek > |  | Narcisy, 24.1.2010 Zdravím všechny. Dostala jsem asi 50 cibulek narcisů. Jsou krásné velké. Našla jsem, že se sází na podzim. Co teď s nima?? Nemohu zasadit ještě teď brzy z jara? Vykvetou? |  |
 |
|
|
|