Příspěvky uživatele - 105.113

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Je letnička, co kvete v květnu?, 1.2.2010
Vždy vysévám už v lednu některé letničky - např. barevné nízké netýkavky i černooké zuzamy  . Umístění v paneláku na oknech  (snažim se je mít v chladnu, aby rostly pomaleji) a spolehlivě v květnu kvetou. Teprve po mrazech... celý příspěvek >
Jak se jmenuje - rychle kvete?, 22.1.2010
Je to opravdu pupalka - kvete večer a asi v noci  (nedívám se). Nikdy jsem si nemohla zapamatovat název.  Jden pán mi řekl, že u nich tuto květinu nazívají prostitutka   protože kvete až večer . Od té doby si její jméno dobře... celý příspěvek >
Olivovník, 22.1.2010
Na likvidaci puklice je 100%ně účinný přípravek Puklistop. Vyzkoušela jsem minulý rok. Použití přesně podle návodu. K
Pochlubte se svojí zahrádkou, 21.1.2010 Obsahuje fotku
Zahrádka u chalupy - odpočinek pro duši, zhuntovaná záda - to je moje zahrádka. Zkusím vložit některá fota z minulého roku. Nekmilejší moje květiny jsou begonie a monardy .Olga
Begónie - plíseň, 21.1.2010
Před výsadbou máčím hlízy begonií v roztoku Novoziru (prevence). Až jrostliny   začínají kvést postříkám přípravkem proti padlí. Plíseň na begoniích nutno  likvidovat   rovněž preventivně .(Lze použít různé... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika