|
Příspěvky uživatele - 82.225
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Pozdní odrůda jabloně, 17.1.2010 Ano, Andego je kříženec Antonovky a Goldena. Je to odrůda pro zahrádkáře. Mám nezávazně slíbeny rouby, a proto se scháním po případné zkušenosti s touto odrůdou. |  | Pozdní odrůda jabloně, 17.1.2010 Chtěl bych se ještě zeptat, jestli má někdo zkušenosti se skladovatelností odrůdy Andego v běžném sklepě.
Děkuji. Václav Vinšálek. |  |
|  | Pozdní odrůda jabloně, 17.1.2010 Získal jsem ho teprve nedávno, když se mi nenadále naskytla možnost svést se se synem do Plzně (jsem z východ. Čech od Dvora Králové) a navštívil jsem tam Fytos. Přivezl jsem si odtud mimo jiné Sirius a Opál.
Zkušenosti jsou zatím velmi... celý příspěvek > |  | Pozdní odrůda jabloně, 16.1.2010 S goldeny jsem se také před několika lety rozloučil. Se strupovitostí jsem si u nich vždy poradil. Horší to bylo s dozráváním v klimaticky nepříznivém roce, ale zejména zhruba odd poloviny ledna začaly silně vadnout jak u mne, tak u tchána, který měl... celý příspěvek > |  | Ovocná stěna z hrušní, 16.1.2010 Skutečně bych tazateli místo hrušňové stěny doporučil štíhlá vřetena. Jejich pěstování je u hrušní dle mých zkušeností snadnější, než některých odrůd jabloní. A takové Bohemice by stačil spon 1,2 až 1,4m
Zdravím. |  |
 |
|
|
|