|
Příspěvky uživatele - 11.137
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
vysadba do studeneho koutu bez slunicka, 28.2.2008 Ma-li nekdo zkusenost, dejte mi tip. Za domem pudorysu "do L" mam kout obraceny na severovychod, kam nezasviti slunce za cely den. V zime se tam sesouva snih ze strechy, dlouho tam lezi, puda byva dlouho do leta podmacena. Drive tam bylo... celý příspěvek > |  | Černy jeřab (Aronie), 2.9.2007 Ano, máte asi pravdu v tom, že naprostá většina lihu pochází ze sacharozy. Aronie tomu pravdepodobne dodá pouze aroma a příchuť. Nicméně výsledek oravdu stojí za to. Nápad s přidáním do jablečného moštu vyzkouším. Problém ovšem asi budu mít s tím, že... celý příspěvek > |  |
|  | Černy jeřab (Aronie), 2.9.2007 Jde to, ale chce to svoje. Mám dva stromky, z nich udělám cca 100 litrů kvasu. Skizeň je třeba dělat co nejpozdeji to jde. Limitující je nájezd ptáků, kteří jakoby na zralé plody vysloveně číhali. Jakmile se do toho pustí, za dvě... celý příspěvek > |  | komáří larvy - likvidace, 18.6.2007 Mi se na toto osvedcila lzicka vapna do 200 l sudu. Vzycky kdyz se larvy objevi, prisypu, do druheho dne jsou pryc. Mirny vapenity zakal vody zalivce samozrejme nevadi. |  | Hořknutí okurek, 3.8.2006 Již mnoho let uspěšně ve skleníku pěstuji salátové okurky. Letošní léto svým průběhem přispělo k rekordní úrodě na pohled krásných vyrovnaných plodů. Bohužel tyto plody jsou hořké a to nejen od špičky jak se to občas stane, ale prakticky v celém... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|