|
Příspěvky uživatele - 146.129
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Kdy zasit papriku, rajce, okurky, 28.1.2010 co se tyce tech seminek, tak nevim zda to je firmou ale s manzelem jsme se shodli, ze to spise obchody dali stare zasoby ze skladu, co jim zbyly treba z lonska a datum spotreby je jeste do konce toho roku a tak je prodavaji..a uz neobjednal treba... celý příspěvek > |  | Kdy zasit papriku, rajce, okurky, 28.1.2010  tak ted jsem byla ve meste na nakup a svalne jsem se podivala na seminka a opravdu jsou tam tak nektere napsane a nedalo mi to a koupila jsem je a tak zde vkladam... no nekdy si myslim bud to je tak dobre nebo preklep,. zkusim a uvidim-.-- |  |
|  | Kdy zasit papriku, rajce, okurky, 28.1.2010 tak to nevim jak to je, ale co bylo psano jsem tu vlozila a nekdy si myslim i o preklepech na obalech... jak rikam, ten kdo stim dela kazdy rok tak jde selskym rozumem a chudaci ti co zacinaji... bud to delaji podle navodu nebo tu vstupuji na diskuzi... celý příspěvek > |  | Kdy zasit papriku, rajce, okurky, 28.1.2010  a to ze jsem napsala termin vysadby u rajcete tak to mel byt vysev... ja jsem to napsala spise nasi venkovskou hatmatilkou...No serioznost nevim , ja bych rekla ze o zkusenostech a selskym rozumem ale ti kteri stim teprve zacinaji to maji horsi |  | Kdy zasit papriku, rajce, okurky, 28.1.2010 az se mi dcerka zbudi tak vam to seskenuji a vlozim abych ji ted nebudila kopirovanim... je to na tom sacku napsano, tak bohuzel to tak pisu,... ale ja jsem spise drivejsi clovek a chci vsechno vysevat uz po novem roce... haha |  | Kdy zasit papriku, rajce, okurky, 28.1.2010 tak doma mam seminka Nohel garden a mam na rajceti Hana termin vysadby 3-4mesic a ven se muzou vysevat v dubnu je to pry poloranna odruda. A papriku Alexander vysev 4-5, je to ranna odruda.. tak asi pan na takove odrudy i jine a sadi podle obalu...... celý příspěvek > |  | Trvalky ze semen, které kvetou prvni rok, 28.1.2010 ja jsem mela za to ze kejkliřka je letnicka... a mate nekdo zkusenost s kokardou, protoze je trvalka napsana pry kvete az druhy rok a nekde jsem cetla ze se vice vyplati pestovat jako letnicka, tak ted nevim,, to by mela udajne kvest hned jeste ten... celý příspěvek > |  | Trvalky ze semen, které kvetou prvni rok, 28.1.2010 Ahojky, mam dotaz a nejsem sama.. rada mam letničky ale také trvalky ale potěšilo by mě, kdyby trvalka mi kvetla prvním rokem od výsevu. vím o par trvalkách. Pokud mate nějaké zkušenosti budu rada za informaci ať vím, co mam stihnout koupit za... celý příspěvek > |  | Kdy zasit papriku, rajce, okurky, 27.1.2010 pane Mirku nic mi do toho neni ale jak se rika nikdy neni na nic pozde. vy treba vysevate drive z duvodu rychlejsi sklizne.ale ja bych treba take sazela seminka pozdeji a pak bych to treba mela ve vytapenych sklenicich nebo doma... copak clovek... celý příspěvek > |  | Sloní noha, 27.1.2010 ja si sloni nohy pestuji ze seminek, ale podcenila jsem teplotu a moje dvoulete sazenicky asi znicil mraz v letnim domku, prepocitala jsem se s teplotou tak zacnu znova... ale ty sazenice vyfotim a vlozim tu a snad se jeste spamatuji... ale jinak... celý příspěvek > |  |
|  | Pěstování banánovníku ze semene, 27.1.2010  ja nevim jak vy..ale ja jsem slysela a chystam se to zkusit, ze se muzou pestovat tech koncu z bananu... tak jestli neco vyleze tak vam tu napisu... |  | Jaké rostliny na živý plot?, 27.1.2010 ja doporucuji ptaci zob zeleny nebo zlaty..ale zeleny je takova klasika.. me se libi jak kvetou huste zive ploty zobu. a neni to prave klasika na venkov... moje babicka mela kolem 50 metru ptaciho zobu vysokeho priblizne 2m a neco... moc pekne sazeny... celý příspěvek > |  | Kdy zasit papriku, rajce, okurky, 27.1.2010 to si dělám spíše o prázdninách až mi konci sezona a já si odeberu nové sazeničky, které jsou v kvetu a nebo už s malynkyma plodikama a takhle si je pak udržuji doma, já mam prostoru dost na semínka a tak je takto množit nemusím. i když mate pravdu... celý příspěvek > |  | Kdy zasit papriku, rajce, okurky, 26.1.2010 Ja vysevam podle chuti, kdyz mam na to naladu tak delam pokusy, ale chce to misto a mnoho prostoru, kdyz to se mnozstvim seminek prezenete a pri prvnim pikyrovani je vam treba lito vyhodit zbytek malickych rostlinek-..A predevsim sazim vzdy o mesic... celý příspěvek > |  | Větve přesahující na sousední pozemek, 26.1.2010 protoze jsem ten barak uz mela davno vyhlidnuty a je to kousek od naseho domu a to byla podminka prodeje ze tak si to vyresime, ze stromy si nechaji oni a plot daji za ne... jinak je tam ten pozemek i stemi stromy, ale me to nevadi-to je kazdeho... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|