|
Příspěvky uživatele - 128.2
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Technická stránka pily, 6.1.2010 Velmi Vám všem děkuji za cenné informace.
Zejména panu J.S. za trpělivost se kterou odpovídá na otázky amatérů bez bohatých zkušeností
Tomáš |  | Technická stránka pily, 6.1.2010 Oni mi dali olej 1l Stihl kde je přímo nahoře nádobka s ryskou na 3 nebo 5 litrů benzínu a to je 1:50 tj na 5l benzínu 100ml (1dcl) oleje Stihl, jde mi o to zda to nemám dát 1:25 s Olejem Stihl při zábehu aby to lépe mazalo v počátku zábehu.
Jo a... celý příspěvek > |  |
|  | Technická stránka pily, 6.1.2010 Dobrý den pane J.S. právě jsem si pořídil Stihl MS 280 i kterou jste mi poradil v porovnání s HQ 353 jde mi o to že se v návodu píše že olej se dává v poměru 1:25 oleje Stihl a 1:50 ostatních olejů. Nebylo by dobré po dobu zábehu též použít pomer... celý příspěvek > |  | Proč se zkracuje terminál? A co je štrůdlák?, 19.11.2009 Děkuju všem. Vidím, že na definici štrůdláku jsou různé názory. Minule pán v sadu, kde jsem kupovala jablka, říkal, že chce štrůdláky a kupoval Elstar, dělal, že je "in". Babička pekla ze sladkých jablek, celý rok, hned, jak nějaká začala... celý příspěvek > |  | Proč se zkracuje terminál? A co je štrůdlák?, 18.11.2009 Vysvětlil by mi někdo, proč se zakracuje terminál při výsadbě? Proč nemohu špičák nechat růst bez řezu?
Které odrůdy jsou štrůdláky a jaké musí mít kvality, aby se jim tak říkalo?
Děkuju. Romana |  | TK, TZ, MT, Holder, 18.11.2009 dobrý den.máte někdo zkušenost se štípačkou poháněnou čerpadlem z malotraktoru.Dává to čerpadlo dostatečný tlak?Díky za radu |  | TK, TZ, MT, Holder, 14.11.2009 Nevíte někdo na jaký tlak oleje je seřízený rozvaděč u tz 4k 14.předem díky |  |
 |
|
|
|