|
Gril lokomotiva - zkušenosti, tipy rady, 15.6.2013  ... |
 |
Gril lokomotiva - zkušenosti, tipy rady, 15.6.2013  Tuk odkapává opravdu na dno válce. Jelikož je ale gril vyspádovaný směrem od topeniště, tak stéká směrem od něj. Na konci grilovací komory je ve dně trubička, z vnějšku pod ní háček a na něm zavěšený kyblíček. Do kterého mastnota odkapává... |
 |
|
 |
Vytápění skleníku, 26.2.2013 Viděl jsem někde vytápění skleníku pomocí odporového drátu. Přišlo mi to jako docela dobrý nápad, ale osobní zkušenost s tím nemám. |
 |
Vyplatí se v dnešní době stavět skleník nebo koupit hotový?, 26.2.2013 Dobrý den, pokud můžu doporučit, zvolil bych variantu "hotového" skleníku. Mám s tím poměrně dobré zkušenosti. Odpadly mi starosti se zjišťováním kolik co kde stojí, plánováním stavby, sháněním materiálu a podobně.
Skleník jsem postavil s... celý příspěvek > |
 |
Co pěstovat na zahradě pro krmení drůbeže, 19.1.2013 Take doporucuji tu cuketu, nastrouhana se srotem je za chvili pryc, je to odzkousene i na bazanty |
 |
Chov divokého králíka, 24.6.2012 Máte prosím někdo zkušenosti s chovem - výhody, odlišnosti od chovu králíka dom., skryté problémy etc? Děkuji za každou informaci. |
 |
Hnojení RR topolů na list, 4.5.2012 Rád bych se dotázal zda lze hnojit rychlerostoucí topoly na list a pokud ano, tak jaké je vhodné hnojivo? |
 |
Broušení kosy, 4.1.2010 Tak se omlouvám, ale jak jsem zjistil dřevěné kosiště rakouského stylu které je podobné tomu ocelovému váží 1.3klg, takže to ocelové je o 10dkg těžší.
To, ale není tak moc za tu odolnost a při sekání 3x za rok to nevadí.
S pozdravem ručnímu sekání... celý příspěvek > |
 |
Broušení kosy, 4.1.2010 Taky ji mám a dodnes ji používám.
A s tou váhou pozor - myslím si, že je lehčí než dřevěná.
Kdysi jsem je porovnával jen tak v ruce a vyhrála ocelová.
Dnes už tu dřevěnou nemán - praskla, tak jsem zvážil tu
ocelovou a má 1.4kg. F.Vrána |
 |
Slivovice - kvas, 23.10.2009 Chtěl jsem se zeptat, je to dotaz sice mimo toto téma, ale prosil bych někoho zkušenějšího o radu, mám vypálenou hruškovici chtěl jsem ji naředit na menší %,přidal jsem dle rad do ní dobrou vodu neperlivou, ale destilát se mi zakalil je možné se... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Hlávkový salát, 26.5.2009 Prosím poradíte mi jaký druh salátu máme koupit jak do skleníku tak ven,aby nevyrůstal. Díky. |
 |
Seřízení pily Husqvarna, 4.10.2008 co mam udelat aby mi neprokluzoval retez |
 |
Mac Allister nebo Gude, 7.6.2008 S Mac Allister mám dobré zkušenosti, mam od nich aku vrtačku 18 V s příklepem už asi dva roky a jede perfektně a že už se toho s ní udělalo hodně, dále mám elektrický hoblík a taky bez problémů. Podle mého názoru je to kvalitní nářadí což podporuje i... celý příspěvek > |
 |
Stiga Turbo 53S nebo Al-ko 520 BRH, 17.3.2008 Zdravím, loni jsem po doporučení a pročitání recenzí ohledně sekaček koupil STIGU. Jsem s ní velmi spokonemý-zatím bez problému.Zahrada 3600m, polovina va svahu 25-30 stupnu. rovinu do koše, svah mulčuji co 3týdny. Bez problému vyjede a poseče vyšší... celý příspěvek > |
 |
Štětinatec Laločnatý - Divý Jano, 4.10.2007 Prosím o radu. Kdy je nejvhodnější pozbírat plody této rostlinky kvůli semen. Některé plody již popukaly a semínka samovolně vypadly. Tomu chci zabránit, chci rostlinku příští rok přesadit na jiné místo. Děkuji. |
 |