|
Příspěvky uživatele - 209.6
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Zázraky v zahradě, 18.12.2009 Je opravdu hezká, nebyla jsem si jistá jestli je to B.kolie. |  | Citronovnik, 16.12.2009  Našla jsem Kumquat-příbuzný citroníku, vydrží až -5stup.C.
Ten co máte na mysli je asi Poncirus trifoliata vydrží až -25st.C, pochází z Koreje, má být hořký. |  |
|  | Citronovnik, 15.12.2009 Zkoušela jsem kdysi řízkovat do perlitu citroník, ujal se mi myslím jen jeden řízek. Ten jsem dala příbuzným, pokud vím časem zašel. Vyzkoušet to můžete. Roubování je jistější. |  | Pnoucí růže velkokvětá červená, 15.12.2009 No já vím že tu Sympathii mám, ale taky jsem počítala spíše z 2metry. Snad to plot vydrží, budu ji vyvazovat. |  | Pnoucí růže velkokvětá červená, 15.12.2009  Pro Micuko.
Tady jsou ty příspěvky. |  | Růže, 14.12.2009 No zkušenější, už jsem jich svou péči i dost pohřbila a proto už nehnojím. Můžu podat jen informaci pouze k New Dawn, tu mám totiž dlouho a ta je hodně dlouhá. Sympathii mám rok a má metr. Podle knihy kterou mám může mít až 4m.Takže těch 5m pokud je... celý příspěvek > |  | Zázraky v zahradě, 14.12.2009  Ahoj-Severní Morava. Digi foťák je fajn, tolik snímků za 2roky jak málem za celý život.A to mám obyčejný kompakt Fujifilm. Jo u nás v Česku je krásně, hodně lidí si to neuvědomuje. Tak foťte i krajinu, ráda se podívám, protože mi moc neříká střední... celý příspěvek > |  | Růže, 14.12.2009  Ahoj a díky, tam mě nenapadlo se podívat. Já si taky myslím že je to Rose Gaujard. Funguje zase staré PC a v něm lepší fotky. Jen je tam napsané, že je dobře řízkovatelná a to se mi nepodařilo. Dobře se řízkuje druhá, je světlejší, ma málo trnů,... celý příspěvek > |  | Pokojové rostliny, 14.12.2009  Ahoj pěstitelky, krásně Vám to kvete a jestli je něco IN tak na to já kašlu. |  | Pampová tráva, 13.12.2009  Pampu nepěstuji, na Livingu jsem našla tohle: Stolař udělal pyramidu, na ní je silná folie. Tu pyramidu má ta paní podloženou kameny a pokud je nad nulou, tak ji uvnitř větrá. Když mrzne, kameny vytáhne. Vyměňte ten sáček z silnější folii, ať se... celý příspěvek > |  |
|  | Zázraky v zahradě, 13.12.2009  Sníh ještě není. Tak obrázky 2008. |  | Růže, 13.12.2009  Teď jsem přihlášena. Tahle fotka není upravená. |  | Růže, 13.12.2009 To opravdu nevím, mám ji tak 15 let. Dívala jsem se na stránky p.Šípa, možná Bohemia.Eva |  | Pěstování citronu z pecky, 13.12.2009 Dejte foto, všechny citroníky co jsem měla jsem vypěstovala z pecky a asi za 2roky naroubovala. Už by mu měly růst llisty. |  | Růže a ostatní, 12.12.2009 Ahoj, taky jsem zvědavá, jsou hezké.Mi se líbí ta první. |  |
 |
|
|
|