Příspěvky uživatele - 209.6

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Zázraky v zahradě, 18.12.2009
Je opravdu hezká, nebyla jsem si jistá jestli je to B.kolie.
Citronovnik, 16.12.2009 Obsahuje fotku
Našla jsem Kumquat-příbuzný citroníku, vydrží až -5stup.C. Ten co máte na mysli je asi Poncirus trifoliata vydrží až -25st.C, pochází z Koreje, má být hořký.
Citronovnik, 15.12.2009
Zkoušela jsem kdysi řízkovat do perlitu citroník, ujal se mi myslím jen jeden řízek. Ten jsem dala příbuzným, pokud vím časem zašel. Vyzkoušet to můžete. Roubování je jistější.
Pnoucí růže velkokvětá červená, 15.12.2009
No já vím že tu Sympathii mám, ale taky jsem počítala spíše z 2metry. Snad to plot vydrží, budu ji vyvazovat.
Pnoucí růže velkokvětá červená, 15.12.2009 Obsahuje fotku
Pro Micuko. Tady jsou ty příspěvky.
Růže, 14.12.2009
No zkušenější, už jsem jich svou péči i dost pohřbila a proto už nehnojím. Můžu podat jen informaci pouze k New Dawn, tu mám totiž dlouho a ta je hodně dlouhá. Sympathii mám rok a má metr. Podle knihy kterou mám může mít až 4m.Takže těch 5m pokud je... celý příspěvek >
Zázraky v zahradě, 14.12.2009 Obsahuje fotku
Ahoj-Severní Morava. Digi foťák je fajn, tolik snímků za 2roky jak málem za celý život.A to mám obyčejný kompakt Fujifilm. Jo u nás v Česku je krásně, hodně lidí si to neuvědomuje. Tak foťte i krajinu, ráda se podívám, protože mi moc neříká střední... celý příspěvek >
Růže, 14.12.2009 Obsahuje fotku
Ahoj a díky, tam mě nenapadlo se podívat. Já si taky myslím že je to Rose Gaujard. Funguje zase staré PC a v něm lepší fotky. Jen je tam napsané, že je dobře řízkovatelná a to se mi nepodařilo. Dobře se řízkuje druhá, je světlejší, ma málo trnů,... celý příspěvek >
Pokojové rostliny, 14.12.2009 Obsahuje fotku
Ahoj pěstitelky, krásně Vám to kvete a jestli je něco IN tak na to já kašlu.
Pampová tráva, 13.12.2009 Obsahuje fotku
Pampu nepěstuji, na Livingu jsem našla tohle: Stolař udělal pyramidu, na ní je silná folie. Tu pyramidu má ta paní podloženou kameny a pokud je nad nulou, tak ji uvnitř větrá. Když mrzne, kameny vytáhne. Vyměňte ten sáček z silnější folii, ať se... celý příspěvek >
Zázraky v zahradě, 13.12.2009 Obsahuje fotku
Sníh ještě není. Tak obrázky 2008.
Růže, 13.12.2009 Obsahuje fotku
Teď jsem přihlášena. Tahle fotka není upravená.
Růže, 13.12.2009
To opravdu nevím, mám ji tak 15 let. Dívala jsem se na stránky p.Šípa, možná Bohemia.Eva
Pěstování citronu z pecky, 13.12.2009
Dejte foto, všechny citroníky co jsem měla jsem vypěstovala z pecky a asi za 2roky naroubovala. Už by mu měly růst llisty.
Růže a ostatní, 12.12.2009
Ahoj, taky jsem zvědavá, jsou hezké.Mi se líbí ta první.
Další diskuze:  6789  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika