|
Příspěvky uživatele - 178.146
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Otáčkoměr, 10.10.2009 no to bude podle mě jen zesilovač signálu, další část snímače bude už fyzické čidlo el. pole, nejspíš hallův snímač, který tento signál převede na úrovně potřebné pro mikroprocesor, nebude to tak jednoduché
1b |  | Otáčkoměr, 8.10.2009 tak to vari vypadá profi a ani by se nevyplatilo to vyrábět, u zajice chybí indukční snímač, což bude nejspíš na principu hallova snímače...
1b |  |
|  | Otáčkoměr, 8.10.2009 aha, indukěně to bude jistě jednodušší, jak se cenově pohybují takové otáčkoměry?
1b |  | Otáčkoměr, 8.10.2009 Zde jsem našel 2 otáčkoměry za dobrou cenu, jeden mechanický, druhý optický (bezkontaktní), za cenu kolem 600 kč, asi by bylo dobrý to objednat a nejdřív odzkoušet, ale principiálně by s tím měla jít změřit motorová pila...
1b |  | Řetězová pila neřeže - co s tím?, 4.10.2009 Tak hlavně, že to řeže , taky jsem dostal nabroušený řetěz od někoho, ale neřezalo to a každý zub byl jiný...
přehřívání řetězky bych viděl buď vlivem moc našponovaného řetězu a tím velkého tření a zahřívání nebo prokluzuje spojka a... celý příspěvek > |  | Řetězová pila neřeže - co s tím?, 29.9.2009 nejsem zakladatel této sekce, lištu i řetěz mám nové, jen zuby dostávají zabrat a zajímalo by mě, jestli ty delší zuby budou lepší...1b |  | Řetězová pila neřeže - co s tím?, 29.9.2009 chtěl bych si přihřát svoji polívčičku, když jsme u řetězů a zeptat se znalců, jestli se vyplatí koupit řetěz 3/8-1,3 s dlouhým řezným zubem, jestli více vydrží, řežu s ps-45 větší průměry a moc ji nešetřím, díky 1b |  | Řetězová pila neřeže - co s tím?, 28.9.2009 ok, spíš jsem reagoval na kolegu.44, na přepětí, teď se shodnem. jedna věc je rozběh, ten bývá u větších výkonů (např. velké flexy) jednak kvůli tomu, aby při zapnutí nevyletěl hned jistič, jednak aby stroj nebezpečně sebou neškubl, to bývá... celý příspěvek > |  | Řetězová pila neřeže - co s tím?, 28.9.2009 přepěťovou ochranu může mít, ale ta je kvůli přepětí ze sítě, které by mohlo zničit případné elektronické prvky, většinou se používá varistor, případně snubber, kondenzátor apod... trochu do elektroniky dělám 1b |  | Řetězová pila neřeže - co s tím?, 28.9.2009 přepěťová ochrana je kvůli přepětí, to myslím vlivem větší zátěže nevznikne, tady bych viděl buď proudovou nebo tepelnou ochranu, ale el. pily neznám, nevím, jak to je uďelaný...1b |  |
|  | Řetězová pila neřeže - co s tím?, 28.9.2009 nebyly natřený vápnem nebo vymazaný hlínou? taky bych to viděl na otupení řetězu hlínou nebo pískem, prachem apod...1b |  | Řetězová pila neřeže - co s tím?, 28.9.2009 zkuste mrknout, jestli nemáte křivě nasazenou lištu, resp. nečistoty na dosedací ploše, možná to tím nebude, ale mě to způsobilo jistý problém... 1b |  | Tak už to je tady - iTEST - farm, 27.9.2009 ikdyž je to test od dolmaru, ty rozdíly různých pil jsou minimální, ne jako itest, jedna pila 10% a další 99% |  | Tak už to je tady - iTEST - farm, 27.9.2009 ps5000 musí být lepší, protože je ve vyšší kategorii, nepochybuju o tom, že by dolmar dokázal z ps500 dostat stejný výkon jako z ps5000, ale nemělo by to smysl z marketingového hlediska, byly by to prakticky totožné pily, musí se lišit aspoň... celý příspěvek > |  | Tak už to je tady - iTEST - farm, 26.9.2009 ok, omluva...1b |  |
 |
|
|
|