|
Příspěvky uživatele - 112.123
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Skladování česneku - poraďte, jsem začátečník, 26.12.2009 Lído, to je přesně ono. Cibule mi loni po zmrznutí (zapomněl jsem ji pověšenou pod střechou) změkla a zesklovatěla. Odrůdu ale nevím, normální sazečka někde ze zahrádkářských potřeb. Proto se mi to s tím přemrznutím nezdá. Jak říkal tady pán nahoře,... celý příspěvek > |  | Skladování česneku - poraďte, jsem začátečník, 26.12.2009 Děkuju za radu. Sklep máme super, jabka nám vydrží i do června. Vlhký není v tom smyslu, že bych tam měl studánku, ale je to zakopaný pod stodolou a větraný a otázka jak ho izlolovali, kdy ho stavěli. Ale na zdech vlhké mapy nejsou. Pořád o tom melu... celý příspěvek > |  |
|  | Skladování česneku - poraďte, jsem začátečník, 25.12.2009 Jsem zahrádkář začátečník. Intenzivně se tomu moc nevěnuji, ale odstěhoval jsem se na vesnici a ctím, že to k tomu nějak patří. Ale k věci. Trochu česneku jsme si letos vypěstovali. Svázal jsem ho do kytic a zavěsil pod střechu vedle cibule. A jak... celý příspěvek > |  |
|
|
|