|
Přípravek proti obrůstání, 25.12.2009 Garlon EC. Je to tu popsano uz miloinkrat. |
 |
Projekt zdarma, 23.12.2009 Je mi srdečně jedno, kolik návrh a realizace zahrady stojí doopravdy. Nemám o tom ani páru. Nikdy jsem si zahradu architektonicky ztvárnit nenechal a s pravděpodobností hraničící s jistotou ani nenechám. Byla to NADSÁZKA. Zkuste si přečíst původní... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Projekt zdarma, 23.12.2009 Není mi vcelku jasné o co Vám zde kráčí. Nic Vám přede nebrání najít si libovolně drahou firmu a architekta, zaplatit sto tisíc za studii, dvěstě za návrh, třista za projekt a milion za realizaci. A budete spokojený. Pokud jste ovšem takříkajíc... celý příspěvek > |
 |
Recepty, 22.12.2009 Nic. I zmrazeny tuk postupne zlukne a jeho uchovatelnost je mala. Jedine sterilace ve sklenicich nebo plechovkach, zalite vyvarem z kuzi, aby rosoloval. Pokud umite delat masne vyrobky, dalo by se -nebo cast, zpracovat do pastiky. |
 |
Tažná náprava 130mm Vari, 19.12.2009 To mě zajímá, v návodu to není. Jak má být svorník správně vložený? |
 |
Poradí někdo?, 18.12.2009 Je to pryšec, jeden z mnoha druhů. Je spíše suchomilný, nepřeléváte? Vystřeluje semínka po okolí, pochytejte je a vysejte, spolehlivě klíčí. |
 |
Životnost valca, 12.12.2009 Máte tušení kolik by ho to, co doporučujete oproti 1900 korunám za nový válec stálo? |
 |
Zelí, 12.12.2009 Klidně ho použijte. Bude jen opravdu trochu tvrdší. Ale pokud neuděláte chybu v postupu, povede se. Dnes stejně těžko zjistíte, jaké zelí na podzim obchodníci prodávají. |
 |
Jak se zbavit lísky, 10.12.2009 Garlon EC podle navodu. |
 |
Kočka na zahradě, 9.12.2009 Weilova žloutenka? |
 |
|
 |
Pěstování hlívy, 8.12.2009 Nefunguje to. |
 |
Opadávání vánočního kaktusu, 8.12.2009  Celé léto na balkoně, do místnosti přibližně koncem října po nasazení poupat. |
 |
Pěstování starých odrůd jabloní na nízkých tvarech, 7.12.2009 Opravdu nechápu, kdo se dnes může pídit po Strýmce, pokud k tomu nemá vědecké důvody. Od pláněte se liší pouze velikostí plodu. |
 |
Tradiční i netradiční recepty na vánočního kapra / i jiné ryby, 5.12.2009 Vyzkoušeli jsme leccos, nechci být staromilec, ale kapr mi nejvíce chutná smažený jako řízek v trojobalu. Nejen o vánocích. Zachovává typickou chuť ryby ale neakcentuje ji. Nepřidává žádnou další příchuť která k rybě třeba ani nesedí, ale vhodně ji... celý příspěvek > |
 |
Technika orby, 5.12.2009 On je to docela komplexní problém a někdy jednoduché řešení není. Hlavní věc je přenést kroutící moment z kol na zem. Síly má Vari dost, ale je lehké. Proto JS doporučuje tupláky, tím se kola zatíží a síla se lépe přenáší. manipulace a otáčení s... celý příspěvek > |
 |