|
Příspěvky uživatele - 235.104
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jak se jmenuje tahle květina?, 9.3.2010 Tak to byl fofr, mockrát děkuji, M. |  | Jak se jmenuje tahle květina?, 9.3.2010  Ahoj, poradíte mi prosím jak se jmenuje tahle květina?Syn si ji vzal do školy, a musí si tam dát cedulku se jménem květiny.Díky M. |  |
|  | Stavba drevene udirny (amaterska), 27.12.2009 Dobrý den, podívejte se na téma udírna na jedno použití, Tak jak ji tam já popisuju (je tam i fotka),tak je taky rozebírací.Původně jsem myslel, že ji použiji jen jednou, ale mám ji rozebranou-pár vrutů a schovanou zase na příště.Otázka znovu... celý příspěvek > |  | Masožravé rostliny, 25.12.2009 oboum vám děkuji... avšak na masozravky.org píší, že by se mělo rostlině dávat alespoŇ 1x měsíčně nějaké to jídlo... avšak jenom hmyz a měl by být velký jako 1 třetina té pasti... tak to tedy nevím co si o tom mám myslet :O
díky... Danny |  | Masožravé rostliny, 25.12.2009 ne púasti ale pasti... pardon za překlep... a místo ži má být či |  | Masožravé rostliny, 25.12.2009 já ji dnes dostal od bráchy a zajímalo bymě, jestli mohu té mucholapce dávat i jiné jídlo než mouchy... poněvadž v zimně těžko mouchu seženu... šlo by třeba hovězí maso ži vepřové nebo kuřecí a nebo by šli i cvrčci?? :)
dále bych se chtěl zeptat co... celý příspěvek > |  | Stavba udírny na jedno použití, 17.12.2009  Otvor na rouru je vyříznutý asi tak o 1 cm větší než je průměr roury.Mezi rouru a dřevo jsem vložil matku.Zevnitř jsem rouru přes tu matku přišrouboval do dřeva normálním vrutem.Železo se tedy dotýká dřeva jen na 3 místech.Musí se dávat pozor aby... celý příspěvek > |  | Stavba udírny na jedno použití, 17.12.2009 bohužel to vyfoceno nemám, v nejbližších dnech to ani vyfotit nemohu, udírnu nemám uloženou doma, ale jestli chcete, tak vám to mohu namalovat. |  | Stavba udírny na jedno použití, 16.12.2009  Ahoj, tož jsem se sem konečně dostal.Udírna dopadla na 1 s hvězdičkou.Postavil jsem ji, trošku začoudil javorovým a bukovým dřívím bez kůry asi 2 hodiny.Druhý den jsem ráno znovu zatopil, tentokrát jen javorem.Asi za 1 hodinku, když byla bedna trošku... celý příspěvek > |  | Stavba udírny na jedno použití, 11.8.2009 ahoj, neboj,nic kapat nebude, mám u toho otvoru mám takový rantl, a ještě přes to mám plech na nožičkách.Mám to docela vychytaný.Až se vrátím z dovolený, dám sem fotky :)No na jedno použití je, protože ji v paneláku nemám kde použít.Jedeme na dovču... celý příspěvek > |  |
|  | Stavba udírny na jedno použití, 9.8.2009 dobrý den, chystám se stavět udírnu cca na jedno použití. Jelikož jí nemám v paneláku kde postavit, budeme ji sebou brát na dovolenou na pronajmutou chalupu. Nařezal jsem ze smrkové spárovky desky 55×55 cm. Horní deska bude jen položená a... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|