|
Příspěvky uživatele - 121.238
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Bio postrek na vošky, 13.5.2011 ...na tete je neem azal liter za hroznu cenu... Liter nepotrebujem, preto prosim informujte, kde ste prostriedok kupili a kolko stal. Dakujem. |  | Retardace trávníku, 13.5.2011 Je mi to luto KUKY ale skusat ste mohli aj na 10x10 cm! |  |
|  | Řasa v jezírku teď na jaře, 11.5.2011 Asi to nie je riasa ale cyanobakteria... sinica. |  | Bio postrek na vošky, 11.5.2011 Mame doma postrek: BI - 58 EC
Je to neskutocne smradlave svinstvo. Myslim, ze to nie je jed selektivne ucinkujuci na hmyz, ale jed vseobecny, nejaky neurojed.Poznate to niekto? |  | Bio postrek na vošky, 11.5.2011 Nepriamo vadia a velmi. Premnozia sa neskutocne, cely strom je uplne plny. Tvoria na mladych vyhonoch suvislu vrstvu v dlzke spravidla 10-20 i viac cm. Pod stromom ma zena zahon a ta ich medovina decimuje kvety, vsetko je zaleptane, pod... celý příspěvek > |  | Bio postrek na vošky, 11.5.2011 ...tiež mám obavy. Zatial sem tam odšklbnem napadnutý list a počkám až skončia jahody. |  | Bio postrek na vošky, 11.5.2011 Navrhnite nejaký bio postrek na vošky (mšice)... Mám ríbezle napadnuté týmto hmyzom a pod nimi budú plodiť jahody. Nechcem striekať z tohto dôvodu chemickými postrekmi.
Mám tiež problém s čiernymi voškami na baze. Strašne rýchlo sa množia. Na tento... celý příspěvek > |  | Ruční vřetenová sekačka - rady, 9.5.2011 Myslim, ze sa s tym dost pohrali. Video o technickom rieseni a nastaveniach, principoch... je zde. Napriek tomu, ako to bude fungovat nikto neodhadne. Vyzaduje to dlhodoba skusenost a otestovanie na trhu. Vseobecne tento typ je citlivy na... celý příspěvek > |  | Ako najjednoduchšie dokosiť, čo kosačky nechali, 6.5.2011 ja rucne noznice na plot s dlhymi cepelami |  | Odpuzovač hadů, 6.5.2011 ...vraj kobra kralovska sa zivi hadmi |  |
|  | Padlí, strupovitost, mery, mšice, svilušky, květopas, pilatky a obaleči na jádrovinách, 5.5.2011 Nevyhodnou tohto hobby je, ze je zle ak zavahate na kratky cas....zmeskanim postreku, nestaranim sa o zahradku cez dovolenku a podobne. Hifi aparaturu, album znamok aj akvariove rybicky preziju pocas nejakeho casu bez hobbistu....ale zahradka vam to... celý příspěvek > |  | Výskyt kadeřavosti, 4.5.2011 otrhat chore listy? Alebo vramci rezu skratit do zdraveho dreva. |  | Výroba filtru, 4.5.2011 Ake velke ma oka pokryvacia biela netkana textilia? Mate niekto mikroskop?
Ja som takto vysaval cez tuto foliu s tym, ze v bednicke som mal foliu a cez mrezu bednicky voda pretekala volne na travu a spina zostala na folii v bednicke. Na... celý příspěvek > |  | Padlí, strupovitost, mery, mšice, svilušky, květopas, pilatky a obaleči na jádrovinách, 4.5.2011 ma to cenu ak je to pre vas hobby. Ak vas to bav, i tak nejaka stratova investicia nevadi... podobne ako pri inych aj drahsich konickoch ako su cestovanie, zbieranie minci, ohlupovanie mladych dievcat ci ine uslachtile aj menej uslachtile konicky.... celý příspěvek > |  | Komplexne hnojivo bez fosforu, 4.5.2011 ...ekolist vypada ok. Azda nan niekde natrafim. Na nete ho ponukaju len ceske stranky. |  |
 |
|
|
|